Як виглядають та чим займаються дружини Казаніна, Кошового, Пікалова та інших акторів студії “Квартал 95”

Актори студії "Квартал 95" вже майже 20 років розважають публіку своїх гумором. Однак поза сценою вони перетворюються у люблячих чоловіків та турботливих татусів. Як виглядають дружини Євгена Кошового, Степана Казаніна, Олександра Пікалова та Юрія Ткача, дивіться далі в матеріалі.

Публіка добре знає всіх героїв студії “Квартал 95”, адже їхній головний склад майже не змінюється останні 20 років. Глядачі звикли бачити Кошового, Пікалова, Казаніна та інших коміків у самих різних ролях. Однак в житті вони зразкові сім’янини і мають коханих дружин, про яких публіка майже нічого не знає.

Євген Кошовий і дружина Ксенія

Євген Кошовий з дружиною Ксенією
Як виглядають та чим займаються Квартал 95

Женя Кошовий в шлюбі вже 15 років. Його дружиною являється колишня танцівниця балету Ксенія. Зараз жінка являється дизайнером одягу і створює концертні вбрання для “Жіночого кварталу”. У Євгена і Ксенії є двоє дітей: 14-річна Варвара і 8-річна Серафима.

Олександр Пікалов і дружина Ірина

Як виглядають та чим займаються Квартал 95

Олександр Пікалов 18 років був одружений на жінці на ім’я Ірина. Втім у 2021 році подружжя розійшлось, не назвавши причину розбрату у сім’ї. Олександр і Ірина мають спільного 16-річного сина Михайла.

Степан Казанін і дружина Наталія

Як виглядають та чим займаються Квартал 95

“Кварталівець” Степан Казанін щасливий в шлюбі вже 29 років. Чоловік одружився у віці 18 років на дівчині, якій взагалі було 17. Батьки Степана намагалися його відмовити від весілля у такому юному віці, однак парубок не слухав нікого крім себе. Втім, він все зробив правильно, адже вже більше ніж чверть століття знаходиться у щасливому шлюбі з одною жінкою на ім’я Наталія. Жінка працює дизайнером. Степан і Наталія мають спільного дорослого сина.

Юрій Ткач

Як виглядає дружина і дочка Юрія Ткача
Як виглядають та чим займаються Квартал 95

Юрій Ткач, який не так давно став актором студії “Квартал 95”, одружився в 2014 році. Обраницею гумориста стала чемпіонка Європи з бальних танців на ім’я Вікторія. У шлюбі Юрія і Вікторії народилася донька Ліза, якій зараз 7 років.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.