Настя Каменських показала обличчя крупним планом і вразила публіку: “Щось так постаріла”

Відома українська співачка Настя Каменських оприлюднила нове відео, де показала обличчя крупним планом. Користувачі Мережі вражені тим, що співачка помітно постаріла.

Настя Каменських багато років носить статус однієї з найкрасивіших жінок в українському шоу-бізнесі. Артистка підкорила публіку не лише своїм голосом, а і миловидним обличчям, кучериками та пишними формами. Співачку вважали красунею і тоді, коли вона була з зайвою вагою і тоді, коли Настя почала активно займатися спортом і помітно схудла.

Втім, час йде на на користь жіночій красі. Насті Каменських зараз 35 років і на обличчі співачки помітні перші ознаки старіння. За останні 9 місяців війни Настя, як і інші українці, через постійний стрес ще більше постаріла.

Це відмітили користувачі Мережі, коли Каменських опублікувала свіже відео в своєму Інстаграм-блозі. На відео артиста показала своє обличчя крупним планом.

Настя зробила легкий макіяж, але користувачі Мережі все одно помітили, що Каменських має вже не такий молодий і свіжий вигляд, як раніше.

Ось, що написали фоловери у коментарях:

  • “Шось так постаріла???”;
  • “Настя, ви якась сумна, сподіваюсь що здалося”;
  • “Настя! Сама красива, але, сумна все буде добре, коли мене війна!”.
Настя Каменських показала обличчя крупним планом і вразила публіку
Настя Каменських показала обличчя крупним планом і вразила публіку

До слова, через переживання і стрес Каменських не лише помітно постаріла, а і погладшала. Після того, як у серпні Настя повернулася з-за кордону в Україну, публіка помітила, що співачка помітно поправилась, а сама Настя почала з’являтися на публіці лише у балахонах та вільному одязі. Спочатку шанувальники Насті подумали, що співачка вагітна. Втім сама артистка зізналася, що дитину вона не чекає, вона просто набрала зайву вагу.

Раніше Каменських розповідала, що у неї є проблема: вона заїдає стрес. Тож завжди у важкий для себе період, набирає зайву вагу.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.