Без макіяжу та у спортивному костюмі: Тіна Кароль, Катя Осадча і Ольга Сумська показалися в реальному житті

В екрані телевізору відомі українські зірки завжди з'являються з просейною зачіскою, макіяжем та в дорогих, брендових нарядах. Втім, в звичайному житті відомі артистки виглядають геть іначе.

Героїні нашої сьогоднішньої статті часто вражають публіку неймовірними сценічними образами. Тіна Кароль, Ольга Сумська і Катя Осадча – дуже красиві жінки. Варто додати, що вони не соромляться показувати, як виглядають в реальному житті, тож в їхніх соціальних мережах з легкістю можна знайти домашні фото.

Тіна Кароль

Тіна Кароль без макіяжу та у спортивному костюмі
Тіна Кароль без макіяжу та у спортивному костюмі

У звичайному житті Тіна Кароль любить простий і зручний одяг. Співачка часто з’являється на репетиціях чи інших неофіційних заходах в звичайних спортивках та без макіяжу.

Втім, Тіна навіть в такому одязі виглядає чудово. Співачка нещодавно добре схудла і стала виглядати ще молодшою, ніж раніше.

Варто відзначити, що Тіна Кароль для того, щоб виглядати молодою і доглянутою регулярно займається спортом та дуже ретельно слідкує за харчуванням. Співачка жодного разу не вдосконалювала свою зовнішність за допомогою пластичної хірургії.

Катя Осадча

Катя Осадча без макіяжу та у спортивному костюмі
Катя Осадча без макіяжу та у спортивному костюмі

Катя Осадча фарбується лише тоді, коли збирається виходити в ефір, а ось в звичайному житті телеведуча взагалі не користується декоративною косметикою.

Катя уже має перші зморшки, а її шкіра вже не така пружна та підтягнута, як раніше. Втім, телеведуча не ховає справжню себе за тонною макіяжу, чи фотошопу.

Ольга Сумська

Ольга Сумська без макіяжу та у спортивному костюмі
Ольга Сумська без макіяжу та у спортивному костюмі

56-річну акторку Ольгу Сумську досі вважають однією з найкрасивіших актрис України. Ольга виглядає набагато молодше свого віку і не соромиться показати себе без макіяжу та зачіски. Сумська зізнається, що регулярно ходить до косметолога та робить різні косметологічні процедури для омолодження. А ось пластичні операції Сумська пока не робила.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.