Як виглядають зірки серіалу “Не народись вродливою” Уварова, Антипенко, Сємакін та інші: роки невблаганні

Серіал "Не народись вродливою" свого часу просто порвав інфопростір. Навіть продюсери не очікували такого шаленого успіху картини. А всі задіяні актори миттю стали знаменитостями. Та чи вдалося раптово запаленим зіркам втриматися на вершині слави?

Неллі Уварова

Неллі Уварова нині не має нічого спільного зі своєю екранною героїнею

Перевтілення маленької незграбної дівчинки з кісками на білого лебедя мільйони глядачів очікували з нетерпінням. Та образ Каті Пушкарьової став прокляттям для актриси. Уварова воліла грати серйозні ролі, а всі бачили в ній виключно гидке каченя. Вона й досі грає в театрі, іноді з’являється на телеекранах у серіалах чи фільмах. Але демонстративно не бере участі в комедіях. Напевно, тому і не стала мегазіркою. Неллі заміжня і має двох дітей.

Григорій Антипенко

Григорій Антипенко вже не нагадує Андрія Жданова

Серіальний ловелас створив собі імідж мачо на довгі роки, лускаючи жіночі сердечка, немов насіння. Але в головних ролях шанувальники актора практично не бачили. Він пояснює це небажанням брати участь в нецікавих проєктах. Під час знімання серіалу Гриша покохав Юлію Такшину, що зіграла другу секретарку директора “Зималето”. У них народилося двоє синів, але шлюб пара не взяла. Потім в Антипенка був ще один службовий роман із колегою по театру Тетяною Арнтгольц. Врешті він одружився у 2019 році й має сина Афанасія.

Віталій Єгоров

Віталій Єгоров кардинально змінив імідж, відростивши волосся

Актор мріяв зіграти роль Воропаєва, але його затвердили на дизайнера Мілко – чоловіка з непевною орієнтацією. Слід відзначити, що й акцент, й ужимки в Єгорова вийшли ідеально. Віталій після роботі в серіалі втямив, що йому більше до вподоби гра на театральній сцені. До того ж він викладає акторську майстерність студентам. Побачити в серіалах його іноді можна, але не так часто, як хотілося б прихильникам. В особистому житті у зірки все гаразд. Уперше Віталій одружився в 40 років. Тепер у нього двоє маленьких діточок.

Артем Семакін

Артем Семакін хоч і носить окуляри, але нічого спільного з Колею не має

Як і Антипенко, в ході знімального процесу Артем закрутив роман. Його обраницею стала Маша Машкова. Цей роман призвів до розлучення Семакіна з дружиною й оформлення другого шлюбу. Після розставання з Марією (знову через зраду) актор ще раз намагався стати вірним чоловіком дружині. Та навіть народження дитини не врятувала шлюб знаменитості. Після Каті Пушкарьової Артем знімався переважно у другорядних ролях, тож ви навряд чи пригадаєте, в яких саме картинах.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.