Андрій Макаревич має за плечима чотири шлюби й став батьком у 66 років: як виглядають зіркові нащадки

Лідер гурту "Машина часу" Андрій Макаревич написав численну кількість пісень, сповнених духом свободи і непокори. Своє особисте життя музикант особливо ніколи не афішував. Та, як виявилося, воно минуло доволі бурно.

Перші три шлюби не склалися

Перший шлюб Андрія, що був заключений 1976 року, тривав усього 3 роки. Макаревич сам познайомив Олену Глазгову з поляком Мартіном, який знімав фільм про заборонені в СРСР рок-гурти. Дівчина закохалася, переїхала до Польщі і вийшла заміж за ляха.

Шлюб Андрія Макаревича з Оленою Глазговою тривав 3 роки

Вісім років Макаревич холостякував, а потім зробив другу спробу створити сім’ю з косметологинею Аллою Голубкіною, відбивши дівчину в колеги Олексія Романова з гурту “Воскрєсєніє”. Молодичка подарувала рокеру первістка Івана, який став актором. Але зростав хлопчик без батька, бо Андрій з Аллою розлучилися за 3 роки.

Шлюб Андрія Макаревича з Аллою Голубкіною тривав 3 роки

За 14 років Макаревич знову став на весільний рушник зі стилісткою Наталією Голуб, яка була на 15 років молодша і з задоволенням займалася з коханим чоловіком дайвінгом і гірськими лижами. У цій родині співак протримався цілих 7 років. Вони розлучилися 2010 року. Жінка перебралася жити до Аргентини, де вийшла заміж.

Шлюб Андрія Макаревича з Наталією Голуб протримався 7 років

Можливо, поталанить учетверте?

Допоки вів кулінарну передачу «Смак», Макаревич навчився непогано готувати. То й не збирався створювати нову родину. Та зустріч з історикинею Ейнат Кляйн змусила чоловіка, якому було вже далеко за 60, передивитися погляди на життя. Раніше жіночка мешкала у Києві, і її всі називали Інною Калініною. Тепер переїхала до Ізраїлю, змінивши ім’я і прізвище.

Андрій Макаревич побрався з Ейнат Кляйн у 2020 році

Окрім дослідницької роботи і проведення екскурсій молода дружина (30 років різниці) обожнює мандрувати і лазити по скелях. Вони познайомилися, коли жіночка організовувала легендарному музиканту тур по Ефіопії. Доленосна зустріч завершилася походом до РАЦСу в 2020 році. А невдовзі у пари народися хлопчик Ейтан.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.