Як виглядає дорослий син В’ячеслава Узелкова від першого шлюбу: Марина Боржемська показала повну копію екса

Колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська показала дорослого сина від шлюбу з ним. Хлопець дуже змужнів в став справжнім чоловіком.

Марина Боржемська і В’ячеслав Узелков багато років були парою, за якою з екранів телевізорів слідкували тисячі фанатів та на яку рівнялися, бо вони здавалися ідеальними і гармонійними. Ця картинка виявилася не відповідною дійсності, коли подружжя гучно розлучилося і навколо цього розлучення виникло багато скандалів.

Тренерка шоу “Зважені та щасливі” Марина Боржемська прямо не казала, що саме натерпілася в шлюбі, але зараз розвиває тему в своєму Інстаграм-блозі, як жінкам вийти з аб’юзивних стосунків, ділячись власним досвідом. Вона відмітила, що це було боляче і важко, змінилося все її життя, весь тягар на забезпечення і виховання дітей ліг на неї одну, але зараз вона нарешті щаслива і більше не хоче повертатися в минуле.

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, чому пішла від чоловіка
Марина Боржемська показала, яким виріс її єдиний син від Узелкова

Боксер В’ячеслав Узелков то намагався повернути Марину, то звинувачував її у брехні, але зараз їх вже не пов’язує нічого крім спільних дітей, яких у шлюбі народилося двоє – син і дочка.

Марина часто публікує в Мережі фото зі спадкоємцями і нещодавно фанати побачили, як різко виріс їх син Роберт. Він вже зростом вищий ніж мама і став справжнім чоловіком, який може захистити її від кривдників.

Під час повномасштабної війни Роберт став справжньою опорою для зіркової мами, як вона розповідала сама. Він її заспокоює і тримає себе в руках, а також допомагає не боятися молодшій сестричці Олівії, яка найважче з їх родини переносить події в Україні після 24 лютого 2022 року.

Боржемська розповідала, чому прийняла рішення не виїжджати за кордон з дітьми в більш безпечне місце. Марина такі рішення обговорює саме з дітьми і колективно вони вирішили залишатися вдома у Вінниці. Також там живе Узелков неподалік від них, але з Робертом і Олівією бачиться рідко. За словами Боржемської, вона б хотіла частішої присутності екс-чоловіка в житті дітей, але змусити його до спілкування з ними не може, а сам він не виявляє сильного бажання.

Марина Боржемсьва розповіла про зустрічі дітей з колишнім чоловіком Узелковим
Марина Боржемська показала, яким виріс її єдиний син від Узелкова

Фанати розділилися на два табори – частина вірить Марині, частина В’ячеславу, який запевняє, що це колишня заважає йому бути батьком для своїх дітей.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.