Чому Олег Винник ніколи про неї не говорить: як виглядає жінка, яку співак повів під вінець

Відомий український співак Олег Винник є одним з найбільш таємничих в шоу-бізнесі з точки зору подробиць сімейного життя. Чому він ніколи не говорить про дружину?

Олег Винник став популярним в Україні, коли вирішив побудувати кар’єру тут після досвіду в Німеччині. Будучи вже відомою зіркою мюзиклів там, він ризикнув і спробував пробитися на вітчизняну сцену. Це йому вдалося і Олега зайняв всі хіт-паради, його головний хіт “Вовчиця” зробив його повелителем вовчиць, так Винника називають фанати і колеги.

Весь цей шлях з ним пройшла поруч дружина і бек-вокалістка Таюне. Чомусь багато років пара вирішує приховувати правду про свої сімейні відносини, але в Мережі впевнені, що вони в шлюбі і кохають один одного. Підтвердження того, що Винник і Таюне давно знайомі знайшлися в училищі культури, де Олег вчився. В його групі була дівчина Таїсія Сватко, на яку він звернув увагу зразу. Це саме і була Таюне.

Як виглядає жінка, на якій одружився Олег Винник

Тільки раз в офіційних джерелах Винник згадував про дружину, це було коли він будував кар’єру в Німеччині і давав там інтерв’ю. Тоді він обмовився, що перевіз жінку з сином ближче до себе.

Відкрита в Інтернеті інформація говорить про те, що сина Винника і Таюне звати Юліан, він займається спортом і не пішов шляхом батьків. Все життя хлопець ріс і жив в Європі, туди під час війни вибрався і його знаменитий батько. Адвокат співака наголосила, що це через проблеми зі здоров’ям. Ймовірно і дружина там також з ним, тому що вона так само пропала з простору.

Як виглядає жінка, на якій одружився Олег Винник

Свою позицію щодо не розголошення особистого життя Олег Винник пояснював тим, що не хоче піаритися на “брудній білизні”, якої і так достатньо в шоу-бізнесі. Щастя любить тишу, як він впевнений. Але нашим кореспондентам вдалося розкопати цікаві факти про весілля Винника і Таюне. Дивіться у відео: