В кого з багатодітних татусів-політиків більше дітей: перемогу святкують не Ющенко з Порошенком, а Тігіпко

Політики – теж люди, що прагнуть родинного тепла і воліють виховувати малечу. В окремих із них дітей настільки багато, що незрозуміло, як вони знаходять час на спілкування з ними.

Петро Порошенко

П’ятий президент України й досі закоханий у свою дружину Марину, з якою живуть разом 38 років. Нині народний депутат Петро Олексійович завжди тепло відгукується про матір своїх чотирьох дітей.

Петро Порошенко з дружиною і дітьми

Первісток Олексій народився за рік після весілля в 1985 році. Коли парубку було 15 років, родина поповнилася дівчатками-двійнятками Женею і Сашею, а за рік знайшовся ще й Мишко. Старший син вже встиг одружитися і порадувати тату і мама двома онуками.

Віктор Ющенко

За плечима в третього президента два шлюби і п’ятеро нащадків. Віталіну й Андрія Віктору Андрійовичу народила перша дружина Світлана Колесник. У 1993 році чоловік у літаку познайомився з Катериною Чумаченко.

Чимала родина Віктора Ющенка

З американкою українського походження вони побралися 1998 року. У пари народилося троє спільних дітей – Тарас, Софія і Христина. Менші діти ще навчаються, а двоє старших порадували татуся п’ятьома онуками.

Сергій Тігіпко

Та найбільше подивував Сергій Тігіпко, який колись завів до парламенту свою «Трудову партію». Як з’ясувалося, банкір не лише політикою у вільний від фінансів час займався, але й на любовному фронті добряче встигав.

Донька Сергія Тігіпка от першого шлюбу Анна стала фінансистом як батько

З першою дружиною Наталією в успішного чоловіка народилася лише одна дитина – донечка Анна. В другому шлюбі з Вікторією було вже троє дітлахів.

Тігіпко має найбільше дітей серед політиків
Сергій Тігіпко з другою і третьою дружинами і дітьми

Та коли пан Сергій розлучився й одружився втретє, з’ясувалося, що у його молодшої на 24 роки обраниці Алли Зіневич є трійко чудових хлопчиків. Якщо уважно придивитися, вони як дві краплі води схожі на новоспеченого татуся. То виходить, що в сумі 62-річний чоловік має аж семеро дітей.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.