В тредовій шубі з українським орнаментом: Катя Осадча показала наймодніший образ цієї зими

Відома українська телеведуча Катя Осадча вразила публіку стильним зимовим образом. Красуня показала свою нову шубу з українським орнаментом.

Катя Осадча – незмінна ведуча “Світського життя” і відома українська телеведуча. Катя запам’яталась глядачам не лише своїми цікавими і часто провокативними питаннями, а і незвичайними, розкішними образами. Родзинкою всіх образів телеведучої являються аксесуари і незвичайні головні убори.

Катя Осадча знялася в костюмі від українського бренду за 11 тисяч гривень
Катя Осадча показала наймодніший образ цієї зими

Поза камерою, в звичайному життя Катя Осадча любить зручний одяг, але при цьому стильний. Телеведуча слідкує за модними трендами і завжди одягається актуально. Так, зараз у моді все українське: вишиванки, патріотичні кольори та інше. Катя Осадча вже неодноразово демонструвала публіці колекцію своїх  вишиванок, а нещодавно показала свою нову шубу з українським орнаментом.

Чоловік Осадчої Юрій Горбунов в своєму Інстаграм-блозі опублікував відео з дружиною, де вони звітували про свою волонтерську діяльність. На відео Катя позувала в чорному спортивному костюмі, білих кросівках та у чорній шубі з українським орнаментом.

У відео Горбунов і Осадча повідомили, що “Спілка підприємців теле і кіноіндустрії”, до якої вони входять, відправляють гуманітарну допомогу на звільнену Херсонщину, а саме 5 тонн крупів, боршна та цукру.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни в Україні Катя Осадча активно зайнялась волонтерською діяльністю. Телеведуча створила масштабний проєкт “Знайти своїх”, який допомагає звичайним українцям віднайти своїх рідних та близьких, які вважаються безвісті зниклими. Так, за допомогою цього проєкту вже було знайдено близько 1,5 тисячі осіб, які вважалися зниклими безвісті або були примусово вивезені до росії.

За активну волонтерську діяльність Катю Осадчу нещодавно отримала нагороду від Національної поліції України.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.