Як виглядають чоловік і троє дітей зірки ТСН Марічки Падалко і що відомо про її першого чоловіка-багатія

Улюблениця публіки Марічка Падалко, яка щовечора з екрану телевізора розповідає про головні новини країни, поза камерою являється люблячою дружиною та турботливою мамою. Що відомо про особисте життя зірки ТСН, читайте далі в матеріалі.

Марічка Падалко з юності горіла бажанням стати телеведучою, тож навіть не планувала мати велику сім’ю і тим більше аж трьох дітей. Марічка зізнається, що до тридцяти років вони не хотіла бути мамою і впевнено будувала кар’єру на телебаченні.

Відомо, що в ті роки Марічка жила з чоловіком, ім’я якого вона приховує і до тепер. Зі своїм першим чоловіком телеведуча прожила 15 років. Зірка зізнається, довгий час вона не хотіла мати дітей, а коли бажання завагітніти з’явилося, їй чомусь це невдавалось, хоча фізично вона була абсолютно здорова.

Хоча з першим чоловіком Марічка не живе вже багато років, телеведуча досі приховує його особистість. Відомо лише те, що він був достатньо заможною людиною.

Другим чоловіком Марічки став громадський діяч, політик Єгор Соболєв. Варто відзначити, що на момент початку їхніх стосунків і Марічка і Єгор були одружені. Втім, їхні почуття були настільки сильними, що закохані вирішили розірвати свої попередні стосунки і одружитися.

Як виглядає чоловік Марічки Падалко
Як виглядає чоловік Марічки Падалко

Вже через рік Марічка завагітніла. У 2007 у них народився первісток, якого назвали Михайлом. Ще через рік закохані стали батьками вдруге: у них народилася донька Марія. У 2010-му році родина поповнилася ще однією дитиною – дівчинкою Катериною.

Як виглядають троє дітей Марічки Падалко
Як виглядають троє дітей Марічки Падалко

Варто відзначити, що Падалко із тих знаменитостей, які майже не говорять про своє особисте життя в інтерв’ю і не публікують сімейні фото в соціальних мережах. Втім, декілька знімків з дітьми Падалко все ж оприлюднила в своєму Інстаграм-блозі.

Діти Марічки вже зовсім дорослі, старші вже наздогнали свою тендітну маму по росту. Варто відзначити, що старша донька телеведучої Марія неймовірно на неї схожа. Дівчина навіть зробила зачіску, як у мами.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.