Сарафан, гольфи і блуза з рукавами-ліхтариками: 20-річна дочка Сумської і Борисюка захопила ляльковим виглядом

Відома українська актриса Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк виховують спільну дочку Ганну, яка пішла по їх стопах і вчиться на акторському факультеті.

Ольга Сумська — одна з найбільш відомих українських актрис, яка успішна в професії і щаслива і житті. Своє головне кохання Ольга зустріла, коли була заміжня за Євгеном Паперним і у них підростала дочка Тоня. Шлюб зіркового подружжя розбив Віталія Борисюк, в якого Сумська закохалася безповоротно.

В цьому союзі на світ з’явилася друга дитина Ольги — дівчинка Ганна. Зараз їй 20 років і вона вирішила не сходити зі шляху сім’ї та вчиться на актрису в університеті кіно і телебачення імені Карпенка Карого. Не зважаючи на зірковий статус батьків, Ганна виросла скромною дівчиною, а в школі вона перенесла булінг якраз через те, що у неї відомі батьки.

Сумська і Борисюк 26 років живуть без вінчання
20-річна дочка Сумської і Борисюка захопила ляльковим виглядом

В університеті у дочки Сумської і Борисюка все складається набагато кращим чином. Вона добре спілкується з одногрупниками, має хороші стосунки з мамою і татом. Ольга для неї найкраща подруга:

Мама в принципі все знає про мене, як і тато, але мама все ж ближче, вона у всьому розбирається. Я нічого не соромлюсь при ній говорити

, – розповідала Ганна в інтерв’ю.

За життям дівчини слідкують тисячі підписників в її Інстаграм-блозі. Там вона підписана як Ганнуся Борисюк та публікує особисті фото.

20-річна дочка Сумської і Борисюка захопила ляльковим виглядом
20-річна дочка Сумської і Борисюка захопила ляльковим виглядом

На цей раз майбутня актриса поділилася знімками з імпровізованої фотосесії в ляльковому образі — білих високих гольфах на чорні колготи, в чорному сарафані, блузі з рукавами-ліхтариками і бантом, а також у туфлях і окулярах.

Буває нестерпно, буває спокійно, буває хвилююче, але частіше навіть все незвідане. В такі миті можна прикидатися, закривати очі, затаїтися, радше спостерігати за світом, де ти не один, де чути усіх, але зарадити тяжко, бо все відбувається одночасно

, – поділилася думками дівчина.

Користувачі Мережі відмітили, що молодша донька Ольги Сумської виглядає як героїня лялькового дому.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.