Участь у шоу довела до шлюбу Лілію Ребрик, Олену Шоптенко, Дашу Квіткову: “Танці з зірками”, “Холостяк” рулять

Зазвичай артисти не змішують роботу з особистим життям. Та тільки не сьогоднішні наші герої, яким вдалося створити сім'ї, беручи участь у різноманітних розважальних проектах на телебаченні.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий: “Танці з зірками”

Участь у шоу в 2011 році кардинально змінила життя гімнастки й акторки. Спочатку Лілія з Андрієм просто добре ставилися один до одного. Їм приємно було проводити час разом, але дозволити собі щось більше не могли, бо обоє мали партнерів по життю. Так і дотягнули разом до фіналу.

Танці з зірками довели до створення сім’ї Лілію Ребрик і Андрія Дикого

За два тижні по завершенні танців мали разом виступати на “Слов’янському базарі”. Коли зустрілися знову, втямили, що більше не хочуть розставатися. Тож швиденько розсталися з колишніми й побралися. У пари народилося дві донечки.

Олена Шоптенко і Дмитро Дикусар: “Танці з зірками”

Разом у парі на проєкті хореографи не виступали. Навпаки були конкурентами, готовлячи різні пари до виступів і навіть частенько сварилися. Дмитро крутив шури-мури з Іриною Білик, Олена зустрічалася з Ігорем Посипайком. Для всіх стала справжнім шоком новина 2012 року, що танцівники закохалися.

Олена Шоптенко і Дмитро Дикусар прожили в шлюбі 3 роки

За рік одна з найгарніших пар шоубізу розписалася в Києві, причому завітали до РАЦСу в джинсах і футболках. А в Грузії, коли готували до виходу грузинський аналог “Танців з зірками”, обвінчалися в церкві, що знаходиться високо в горах. Олена сподівалася, що їхні з Дмитром стосунки будуть такими, як у її батьків. Але не склалося – за 3 роки вони розлучилися.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова: “Холостяк”

Пара розбила стереотип, що у шоу подібного штибу можна дійсно закохатися і створити сім’ю. Учасниця “Холостяка 9” розраховувала якомога довше затриматися в проєкті завдяки скретч-карті. Там були різні завдання, які вони з головним героєм мали виконувати разом. Нікіта не хотів із цим заморочуватися, але Слава Камінська вступилася за дівчину, і саме Даша тоді отримала троянду.

Даша Квіткова відбила Нікіту Добриніна у 25 конкуренток на Холостяку

За кілька випусків вона вже палко цілувалася з холостяком. Конкурентки звинувачували Квіткову у лицемірстві, а вона й не приховувала, що хитра, і всі кроки ретельно прораховує. Та коли вони з Добриніним проводжали сонце в Єгипті, ніжно тримаючись за руки, Дарина видавалася дуже щирою. Врешті дівчині вдалося не лише відзначити перемогу в реаліті-шоу, але й вийти заміж за обранця й народити йому дитину.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.