Хто з онуків Софії Ротару успадкував співочий дар: чи зіркова бабуся допомагає розкрутитися?

Рідних онуків у Софії Ротару двоє – син Руслан назвав дітей на честь мами і татка Сонею й Анатолієм. Але є ще й багато інших родичів. То хто зі співочої родини унаслідував бабусин талант?

Юні Анатолій і Софія навчалися в Англії. 21-річна Соня нині мешкає у Штатах. Вивчає не ноти, а дизайн і виходить на подіум як модель. Має коханого Дениса Жаданова, що спеціалізується на IT-технологіях. Як бачимо, жодних думок про вихід на сцену, як бабуся, дівчина не має.

Софія Ротару з рідними онуками Анатолієм і Софією

А от 28-річний Толик мріє про співочу кар’єру. Після Лондона він мешкав певний час в Україні, де виступав у нічних клубах як діджей. У березні у пресі з’явилася інформація, що Євдокименко намагався незаконним шляхом виїхати з України через Молдову. І напевно, зірковому онуку це вдалося, бо його бачили у Франції. А тепер діджей SHMN презентував у Європі новий сингл Sweet Dreams.

Племінниці теж передався талант Ротару

А от хто складає Софії Михайлівні серйозну конкуренцію, так це племінниця Соня, яка народилася в родині середньої сестри Ліди. Тато дівчинки теж причетний до музики – Сергій керував ансамблем “Черемош”. Освіту Софія Хлябич здобула в Лондоні за спеціальністю дизайнер інтер’єрів, але воліла співати, а не сидіти за комп’ютером. Починаючи з 2012 року родичка Ротару активно записує композиції і знімає кліпи російською, англійською і українською мовами: “Вільна”, “Ти мій всесвіт”, “Слухай моє серце”, “Ходимо” та багато інших.

Соня Кей удруге оголосила про завершення співочої кар’єри

Sonya Kay випустила чимало ЕР, а коли вийшла заміж за хокеїста Олега Петрова, зробила творчу паузу. Коханому дівчина присвятила сингл “Поринай”. Та без діла не сиділа і під час медового місяця підготувала черговий міні-диск. Щоправда, на початку 2022 року зіркова племінниця заявила про завершення творчої кар’єри. Та будемо сподіватися, що й ця криза невдовзі мине, і ми ще почуємо нові треки від Соні Кей.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?