Як виглядає манікюр Тіни Кароль, Злати Огнєвіч, Віри Брежнєвої: карміновий червоний від Pantone на нігтях

Відомі українські зірки показали свій манікюр у модному відтінку, який по версії Pantone став кольором 2023 року. Співачки Кароль, Огнєвіч і Брежнєва слідкують за красою своїх нігтів.

В кінці кожного року фахівці американського інституту Pantone називають головний колір наступного року. В 2023 це буде карміновий червоний. Його охарактеризували як зухвалий і бунтарський, він гучно заявляє про себе, оригінальна назва – Viva Magenta 18-1750. Спеціалісти відмітили, що цей колір походить з природи, тому що у вік розвитку технологій люди намагаються надихатися не у віртуальному, а в реальному житті.

Ідеї манікюру на Новий рік 2023 в карміново червоновому кольорі можна подивитися в нашій підбірці з популярними українськими знаменитостями.

Манікюр Тіни Кароль, Злати Огнєвіч і Віри Брежнєвої

Українська співачка Тіна Кароль як головна поп-діва сцени виглядає з голочки завжди. На “Голосі країни”, коли вона була в складі тренерів, кожний її образ бурхливо обговорювали користувачі Мережі. Найбільше запам’ятався розкішний образ Кароль з елегантними хвилями, атласною сукнею, карміновим червоним манікюром і такою ж помадою на губах.

Карміновий червоний від Pantone на нігтях
Карміновий червоний від Pantone на нігтях

Головна холостячка 2021 року Злата Огнєвіч також слідкує за своїми нігтями. В своєму Інстаграм-блозі зірка радує підписників різними кадрами з різноманітних фотосесій, на яких можна роздивитися ще один варіант манікюру в кольорі Viva Magenta 18-1750 від Pantone. Він виглядає на Златі дуже хижо і приваблююче.

Карміновий червоний від Pantone на нігтях
Карміновий червоний від Pantone на нігтях

Дружина композитора Костянтина Меладзе Віра Брежнєва, яку підозрюють в таємному розлученні з ним, часто робить нігті саме в червоному кольорі, тільки в різних відтінках. Карміновий також є в її особистій колекції стильних манікюрів, як можна побачити з фото співачки.

Карміновий червоний від Pantone на нігтях
Карміновий червоний від Pantone на нігтях

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.