Надія Мейхер – єдина співачка, що тричі поверталася у “ВІА Гру”: що спонукало красуню покидати гурт

Надія Мейхер – єдина учасниця "ВІА Гри", яка тричі йшла і поверталася знову до гурту. На це були доволі поважні причини, тому продюсер Костянтин Меладзе так поблажливо ставився до своєї підопічної.

Перше пришестя

“ВІА Гра” починалася з блондинки Альони Вінницької, якій вирішили підшукати брюнетку для контрасту. Вибір продюсерів випав на 18-річну Надію Мейхер, якій запропонували змінити прізвище. Дівчина стала виступати як Надія Грановська.

Спочатку Надія Мейхер співала у ВІА Грі з Альоною Вінницькою

Так тривало з вересня 2000 року до квітня 2002-го. А потім чорнявка відчула, що носить дитинку під серцем, тому довелося розпрощатися з виступами на сцені у надто відвертих вбраннях. На зміну Наді прийшли відразу дві співачки – Анна Сєдокова і Тетяна Найник. Так дует перетворився на тріо.

Друге пришестя

Сидіти в декреті Грановській було сумно, і вона попросилася назад вже у листопаді. Тож заради Надії Тетяну звільнили. Але й стара-нова віагрівка не почувалася комфортно. Вона весь час думала про залишеного без материнської опіки синочка, їй не подобалося виступати на замовних концертах.

ВІА Гра у складі – Віра Брежнєва, Світлана Лобода, Надія Мейхер

Тож за 5 років й 2 місяці Надя знову покинула гурт. За цей час вона встигла попрацювати не лише з добре знайомою їй Вінницькою, але й виходила на сцену разом із Сєдаковою, Лободою, Брежнєвою.

Третє пришестя

А цей раз чорненьку у “ВІА Грі” замінила Христина Коц-Готліб. Потім ще були Ольга Романовська і Меседа Багаутдінова. Надія в інтерв’ю завжди висловлювала думку, що з дівочим проєктом розпрощалася назавжди і не мислить про повернення.

Втретє Надії Мейхер довелося співати з Євою Бушміною і Альбіною Джанабаєвою

Та все вийшло точнісінько навпаки. Мейхер-Грановська знову повернулася під крильце до Меладзе у січні 2009-го. Вона встигла виступити на 10-річчі “ВІА Гри” у складі з Тетяною Котовою і Альбіною Джанабаєвою. А за рік знову завагітніла й пішла з тріо вже назавжди. Її місце на цей раз посіла Санта Дімопулос.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.