В Мережі спливли небачені раніше фото Алли Пугачової: як виглядала Примадонна до слави, грошей і Галкіна

Легендарна співачка Алла Пугачова вже декілька століть не змінює свій образ: все така ж зачіска, стиль одягу і макіяж. Втім, до популярності і слави Примадонна виглядала по-іншому.

В цьому році Аллі Борисівні стукнуло 73 роки. Звісно, фотографій з дитинства та юності  артистки залишилось дуже мало. Проте нам вдалося відкопати деякі архівні знімки.

Як виглядала Алла Пугачова в дитинстві та юності

Алла Борисівна ще з самого дитинства проявляла творчі нахили, тож батьки віддали її в музичну школу ще у віці 5 років. Мама майбутньої артистки була досить жорсткою жінкою, тож змушувала займатися Аллу на фортепіано по 3 години на день. Можливо саме завдяки наполегливості мами, Пугачова змогла досягти таких успіхів у майбутньому.

Як виглядала Алла Пугачова в дитинстві
Як виглядала Алла Пугачова в дитинстві

Цікаво, що Алла Борисівна в шкільні роки мала досить складний і бунтарський характер. Це згадують її однокласники, а сама артистка не приховує, що почала палити в 14 років.

Після закінчення 8 класів школи, Пугачова поступила в музичну школу. Там майбутня зірка почала робити свої перші кроки на шляху до зіркової кар’єри.

Алла Пугачева, фото из детства
Як виглядала Алла Пугачова в юності

Спочатку Алла Пугачова співала в Липецькій філармонії, а потім ще робота в ансамблі “Новий Електрон ” і ВІА “Москвичі “.

В 1969 році, у віці 20 років, Алла стала солісткою в цирковому училищі. Там Пугачова познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Миколасом Орбакасом. Менше ніж через півроку вони одружилися. Цікаво, що саме Алла стала інціаторкою одруження.

Як Алла Пугачова виглядала на своєму першому весіллі
Як Алла Пугачова виглядала на своєму першому весіллі

Через 2 роки після одруження Алла Борисівна народила дівчинку Христину.

Тоді Пугачова зі своїм чоловіком і новонародженою донечкою жили разом з батьками Алли Борисівни. Про великі заробітки ще мова й не йшла, тому саме батьки фінансово допомагали молодій сім’ї.

Сама Алла довго в декреті не засиджувалась і вже через рік після народження донечки поїхала на гастролі за кордон. Тоді кар’єра співачки почала йти на взліт, тому Пугачова дуже мало уваги приділяла своєму чоловіку і доньці. Саме це стало причиною розлучення Алли Борисівни зі своїм першим чоловіком Орбакасом вже через 4 роки подружнього життя.

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.