Потап відзначив 39-річчя: пасербиця показала зворушливе фото з репером

8 травня український репер і продюсер Потап відзначив своє 39-річчя. Його падчерка, дочка першої дружини, зворушливо привітала вітчима зі святом, показавши архівні фото.

Потап, відомий багатьом як учасник дует “Потап і Настя Каменський”, член журі “Голосу країни” і продюсер українських музикантів, 8 травня відзначив свій 39 день народження.

Пишного свята не було — Олексій (справжнє ім’я артиста) провів цей день у карантинному режимі разом з люблячою дружиною Настею Каменських.

Дівчина зворушливо привітала свого чоловіка з цим днем. Вона опублікувала фото Потапа в домашній обстановці у своєму особистому блозі.

“Щоранку я прокидаюся з почуттям нескінченної подяки, що можу обіймати, цілувати і любити тебе і бути просто поруч”, — написала Настя.

Пасербиця Потапа від першого шлюбу теж не залишила улюбленого вітчима без привітань.

22-річна Наталія Горова, дочка першої дружини Олексія Ірини, у своєму Instagram опублікувала свої фото з вітчимом з сімейного архіву.

Потап виховував дівчинку майже 16 років, тому встиг стати для неї справжнім другом і рідною людиною. Наташа і Потап досі підтримують дружні стосунки, не дивлячись на розлучення музиканта з Іриною Горовою.

Потап с Наташей Горовой
Потап з Наташею Горовий

 

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.