Як зараз виглядає єдина донька Ані Лорак від турка Мурата: в 11 років вища і крупніша за маму (Фото)

Ані Лорак вперше за довгий час показала фото своєї підрослої доньки. 11-річна Софія виглядає набагато старше свого віку і дуже схожа на свого батька Мурата Налчаджиоглу.

Софія Налчаджиоглу – єдина донька відомої співачки Ані Лорак. Дівчинка появилась на світ в 2011 році, її батьком являється турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу. З Муратом Ані Лорак була одружена 10 років. Однак в 2019 році через численні зради чоловіка подружжя розлучилось. Після розлучення батьків Софія залишилась жити з мамою, втім всі свята і канікули дівчинка проводить з батьком.

Брак Ани Лорак и Мурата Налчаджиоглу распался
Як зараз виглядає єдина донька Ані Лорак від турка Мурата

Варто відзначити, що 11-річна Софія дуже схожа на свого батька і неозброєним оком видно, що вона турчанка. Софія має темне густе волосся, пишні чорні брови і виглядає набагато старше свого віку.

Нещодавно Ані Лорак оприлюднила на своїй сторінці в Інстаграм нове фото з донькою, яке викликало бурю емоцій у користувачів Мережі. На знімку співачка позувала, обнявшись з донькою на одному із курортів Іспанії. На фото видно, що 11-річна Софія вже майже наздогнала зростом свою маму і виглядає набагато старше свого віку.

Як зараз виглядає єдина донька Ані Лорак від турка Мурата
Як зараз виглядає єдина донька Ані Лорак від турка Мурата

Це відмітили і користувачі Мережі. Ось, що написали коментатори:

  • “Софії тільки 11, а виглядає на всі 20”;
  • “Як Софія подорослішала! Час летить”;
  • “Кароліна, ви такі красиві з донькою, як подружки”;
  • “Яка Соня доросла вже, неймовірно”.

Варто відзначити, що Соня росте талановитою і харизматичною дівчинкою, як і її мама. Донька Ані Лорак дуже гарно співає і вже неодноразово виходила на одну сцену разом із зірковою мамою. Крім того, Софія займається танцями і акторською майстерністю. Ймовірно, дівчинка піде по стопам своєї мами.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни співачка з українським корінням Ані Лорак прийняла рішення мовчати про російську агресію. Співачка повністю зникла з інфопростору на півроку і вийшла на зв’язок з прихильниками лише у вересні. Співачка заявила, що вона поза політикою і взагалі не коментує війну в Україні.

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.