Кежуал, спорт або вінтаж: як одягають своїх дітей Віктор Павлік, Катерина Осадча, Катя Бужинська та інші зірки

Зіркові діти можуть похвалитись не меншою популярністю, аніж їхні знамениті батьки. Яким стилям надають перевагу при виборі одягу для своїх нащадків популярні українські артисти?

Діти – квіти життя, а тому за ними потрібно ретельно доглядати та огортати їх коханням і теплотою. Кожна мама чи тато бажають, аби їхня дитина була найкрасивішою та найпривабливішою. Вас давно цікавило, як одягають своїх дітлахів українські зірки та яким стилям надають перевагу? Ми підготували детальний фотоаналіз!

Син Віктора Павліка та Катерини Репяхової

Маленький Михайло Павлік – безперечно один із найстильніших зіркових дітей України. Його мати, дружина українського співака, має власний бренд дитячого одягу, а тому розуміється, як краще одягти їхнього з Віктором Павліком сина. Так, на фотосесіях Михайлик часто з’являється в урочистому нарядному вбранні.

Кадри з сімейних фотосесій Павліка та Репяхової
Кадри з сімейних фотосесій Павліка та Репяхової

Втім, син українського співака та його молодої дружини став буквально амбасадором модного бренду Репяхової. Так, у звичайному житті Михайла зазвичай вбирають у спортивний одяг.

Михайло Павлік у спортивному одязі бренду Каті Репяхової
Михайло Павлік у спортивному одязі бренду Каті Репяхової

Діти Катерини Осадчі та Юрія Горбунова

Зіркове подружжя українських телеведучих вміє по-різному одягти своїх дітей. Артисти виховують двох спільних синів – старший Іван народився 2017 року, а молодший Данило з’явився на світ 2021 року. Іноді Осадчі та Горбунову хочеться трішки урочистостей, тому вони всією сім’єю вбираються у вечірній красивий одяг.

Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами
Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами

Проте, частіше артисти надають перевагу повсякденному стилю одягу – кежуал. Івана та Данила одягають у стильний одяг.

Діти Осадчі та Горбунова у звичайному житті
Діти Осадчі та Горбунова у звичайному житті

Діти Катерини Бужинської та Дмитра Стойчева

Разом зі своїм чоловіком українська співачка виховує трьох дітей – 14-річну доньку Олену від першого шлюбу з Юрієм Квеленковим та двійнят Катю та Дмитра, яким виповнилось 4 роки. Сама Бужинська одягається вишукано та зі смаком – саме так вона одягає і своїх дітей.

Діти Бужинської у вишуканому вбранні
Діти Бужинської у вишуканому вбранні

Проте сімейство полюбляє не лише помпезні сукні для дівчаток та вінтажні костюми для сина, а і яскраве кольорове вбрання.

Подружжя Бужинської та Стойчева з дітьми
Подружжя Бужинської та Стойчева з дітьми

Діти Ольги Фреймут та Володимира Локотка

У сім’ї української телеведучої нікого не побачиш у хитромудрих нарядах та вечірніх сукнях. У виборі одягу для молодших дітей журналістка надає перевагу звичайному та стриманому вбранню. Саме в такому одязі сімейства часто з’являється на публіці.

Сімейна фотосесія Фреймут та Локотка
Сімейна фотосесія Фреймут та Локотка

Для світських виходів у світ Фреймут також обирає для своїх дітей більш стриманий та стильний одяг – без зайвих деталей.

Діти Ольги Фреймут та Володимира Локотка
Діти Ольги Фреймут та Володимира Локотка

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.