Навіщо отримали паспорт із тризубцем “неукраїнські” знаменитості: Суханов, Амадор Лопес, Ектор Хіменес-Браво

Попри те, що Україна нині перебуває у вогні, знаходиться чимало іноземців, які не лише не виїжджають на батьківщину, де є світло і не літають ракети, а навпаки всіма силами намагаються отримати паспорт із тризубом. І коли їм це вдається, вони радіють, немов діти.

Олексій Суханов

Два роки знадобилося ведучому телеканалу “Україна” щоб урешті взяти в руки посвідчення особи, прикрашене тризубом. Процес затягнувся, бо задля українського паспорта Олексій мав відмовитися від попереднього громадянства росії.

Олексій Суханов довго мріяв про отримання українського паспорта

Це виявилося дуже складно, адже Суханов покинув країну свого народження з політичних мотивів. Споглядаючи за тим, що коять його співгромадяни, чоловік неодноразово переконався, що вчинив правильно.

Амадор Лопес

Хореографу пощастило отримати довгоочікуване українське громадянство у день народження. І це Амадор повважав найкращим подарунком. З цієї нагоди Лопес Родрігес навіть зробив допис в Інстаграмі українською мовою.

Амадор Лопес отримав українське громадянство в день свого народження

Здобути документ венесуельцю було не дуже просто. Довелося пройти сім кіл пекла і здолати чимало бюрократичних перепон. Лідеру гурту Rumbero’s навіть довелося складати іспит зі знання української мови. Він уже два десятки років мешкає в Україні і перевіз сюди свою маму. Тепер знаходиться в країні на законних підставах.

Ектор Хіменес-Браво

Телевізійний “МастерШеф” відчув справжнє щастя, ставши повноцінним українцем. Своїм новим документом чоловік похвалися в мережі, подякувавши IMMIGRATION Ukraine за допомогу в цьому питанні.

Колумбієць почувається справжнім громадянином, адже займається волонтерством і частенько навідується на передову, щоб підтримати наших хлопців. На думку шеф-кухаря, патріотизм полягає не в громадянстві, а в бажанні підтримати свою країну. Ектор навіть до пари собі підібрав українку.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.