Ілон Маск, що постачає супутники для України, виявився батьком 9 дітей від трьох дружин і коханок

Ілон Маск – людина доволі неординарна. Він володіє компаніями Tesla, Твіттер і SpaceX й збирається освоювати Марс. Особисте життя винахідника не менш цікаве, ніж його виробнича діяльність. Список дружин і коханок мільярдера вражаючий.

Дженніфер Гвейн

Це кохання з Ілоном розпочалося ще в 90-их роках за студентства. Після того Маск із дівчиною більше ніколи не бачилися, але жіночка виставила на аукціон невеличкі подаруночки найбагатшої людини світу, зокрема, листівку, яку підписав молодик коханій.

Джастін Маск

Джастін народила коханому Ілону Маску шістьох дітей

Коли вони з Маском побралися, дівчина носила прізвище Вілсон. Пара прожила разом 8 років. За цей час Джастін народила коханому шістьох нащадків. Щоправда, первісток не вижив, проживши всього 10 тижнів. Один із близнят Ксав’єр у 18 років вирішив змінити стать, обравши собі ім’я Вів’єн Джена Вілсон.

Талула Райлі

Цій британській актрисі пощастило двічі вийти заміж за Ілона. Вперше вони побралися у 2010 році і прожили 2 роки. Вдруге встали на весільний рушник у 2013-му. Цей шлюб протримася на рік довше. Розлучившись удруге, вони продовжували якийсь час зустрічатися.

Ембер Хьорд

З Ембер Хьорд Ілон Маск сварився за ембріони

Актриса втішилася в обіймах багатія, коли розлучилася з Джонні Деппом. Цей роман тривав усього кілька місяців, та за цей час про них ходило чимало чуток. Подейкували, що парочка запрошувала в ліжко модель Кару Делевінь, а ще сварилися через ембріони, які чоловік бажав знищити, а Хьорд забороняла. Тож батьківство доньки зірки “Аквамену”, яка появилася на світ у 2021 році, залишається під питанням.

Клер Буше

Клер Буше народила коханому Ілону Маску сина і доньку

Співачку з українським корінням вперше побачили у супроводі Маска в 2018 році. Вони жваво обмінювалися смішними повідомленнями у соцмережі, а потім почали фліртувати. Багата на події біографія Grimes не стала на заваді парі завести синочка з дивним ім’ям X Æ A-12 Маск. Роман протримався 3 роки. Потім вони начебто розсталися. Та у березні 2022 року на світ з’явилася спільна донечка пари Екса Дарк Сідіріель Маск.

Шивон Зіліс

Відносини з Клер не стали на заваді Ілону закрутити службовий роман із керівницею його компанії Neuralink. Результатом стосунків стало народження близнят у 2021 році. Шивон і Граймс народили майже одночасно.

Ніколь Шанахан

Ілон Маск відхрестився від роману з Ніколь Шанахан

Нещодавно розгорівся скандал. Маска звинуватили в романі з дружиною товариша, власника Google Сергія Бріна. Пара прожила разом 4 роки, у них народилася донька. Тепер Ніколь із Сергієм перебувають у стадії розлучення. Але звинувачення на свою адресу щодо жінки Ілон назвав “повною хрінню”.

Наташа Бассетт

Австралійську актрису з Маском застукали на гарячому, але вони не стали виправдовуватися і коментувати пікантну ситуацію, що склалася.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.