Вдале фарбування змінило все: як Аніті Луценко, Аліні Гросу та іншим зіркам вдалось помолодшати на 15 років

Талановиті руки професіонала можуть докорінно змінити зовнішній вигляд будь-кого. Так і деякі українські зірки змінили майстра й "скинули" зайві 15 років після вдалого фарбування

Комусь щастить одразу знайти улюблений колір волосся, вдалу укладку або ж красиву стрижку. Втім, поки одні надають перевагу стабільності в питаннях зовнішності, інші ніяк не можуть зупинитись експериментувати. Все заради одного дня, коли стоїш перед дзеркалом та зі впевненістю усвідомлюєш, що це – ідеальна версія тебе самої. То як виглядали українські зірки до того, як знайшли свій ідеальний колір волосся?

Аніта Луценко

Аніта Луценко з темним та світлим волоссям
Аніта Луценко з темним та світлим волоссям

Іноді буває важко осягнути те, як сильно колір волосся може змінювати людину. Відома українська фітнес-тренерка раніше фарбувала пасма у чорний. Темний колір шевелюри робив з Аніти Луценко справжню жінку-вамп. Ба більш, сміливий погляд та густий чуб, який спадав на її очі, й зовсім робив українку схожою на француженку з реклами пристрасного парфуму від дому високої моди.

Проте, рішення перефарбуватись важко назвати невдалим, адже біляві пасма зробили зовнішність Аніти ніжнішою. Крім того, знаменитість одразу візуально помолодшала. До того ж світле волосся зробило акцент на гарних очах Луценко.

Аліна Гросу

Аліна Гросу вдало змінила колір волосся
Аліна Гросу вдало змінила колір волосся

Українська співачка раніше також експериментувала з чорним кольором волосся. Аліна Гросу носила темні пасма й виглядала доросло, сміливо та амбіційно. Зачіска зірки вдало підкреслювала зелений відтінок її очей, а чіткі риси обличчя вдало виділяли її зовнішність на фоні колег. Проте, пройшло чимало часу й Гросу вирішила дещо “пом’якшити” свою зовнішність.

Співачка перефарбувалась у світлий колір і не пожалкувала. Зараз майже ніхто й не пригадує, що раніше Гросу була чорненькою, адже біляве волосся зірці дуже пасує – саме ця зачіска робить Аліну схожою на принцесу.

Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова раніше була темненькою
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова раніше була темненькою

Дружина Віктора Павліка не відставала від трендів минулого – знаменитість також носила темне волосся. Чорний колір волосся, як йому і належить, завжди додавав віку. Доки одним темна шевелюра дуже пасувала, інші виглядали неприродно старшими за свій вік. Катерину Репяхову важко віднести до якоїсь з категорій.

Блогерка вже давно змінила колір волосся – тепер її пасма ніжно підкреслюють молодість дівчини.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва раніше була рудою
Надя Дорофєєва раніше була рудою

Схоже, що раніше чорне волосся було суцільним трендом, з якого змогла вибитись лише Надя Дорофєєва. Раніше українська співачка мала руде волосся й екстравагантну зачіску. Так знаменитість починала свою кар’єру – саме такою її запам’ятали мільйони. Пізніше зірка багато експериментувала з довжиною, кольором та укладкою, проте нарешті змогла знайти “своє”. Тепер Дорофєєва має каштанове волосся, яке природно підкреслює переваги її зовнішності.

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.