Хто з голлівудських зірок устиг поспілкуватися з Зеленським: Міла Куніс, Ештон Кутчер, Том Круз та інші

Голлівудські зірки виявили щиру зацікавленість Україною, хочуть допомагати й розповідати широкому загалу правду про нашу країну. Приїжджаючи до Києва, вони не оминають офіс Президента й обов'язково спілкуються з Володимиром Зеленським, який про кіно знає практично все.

Том Круз

Том Круз має намір знімати кіно про Україну

Зірка Голлівуду, відвідавши Київ ще до повномасштабної війни, побував не лише в адміністрації Президента, але й спустився в метро. Оскільки Том Круз тепер не лише знімається, але й сам знімає, він вирішив оглянути можливі майбутні локації. Володимир й Олена Зеленські радо поспілкувалися зі знаменитістю й обіцяли сприяти в подальшій роботі режисера.

Міла Куніс і Ештон Кутчер

Подружжя Зеленських повечеряло разом із Мілою Куніс і Ештоном Кутчером

Зіркова пара відвідувала Україну ще в 2019 році в рамках форуму YES. Тоді вони повечеряли з подружжям Зеленських і поспілкувалися на теми розвитку української кіноіндустрії. Нещодавно голлівудська зірка українського походження пригадала, що раніше мала розмову з Володимиром Зеленським. Тоді мова йшла про купівлю прав на покази серіалу “Слуга народу” компанією АВС. Щоправда, до взаємної згоди сторони так і не дійшли.

Тепер Куніс із чоловіком пожертвували 3 млн.доларів на допомогу українцям. До того ж залучили до збору коштів усіх небайдужих американців. Сподівалися на суму в 30 млн.дол., але вийшло навіть більше.

Шон Пенн

Володимир Зеленський прийняв в офісі володаря Оскара Шона Пена

Улітку до Києва завітав оскароносний актор. Він вирішив зняти документальну стрічку про Україну, за що отримав щиру подяку від Президента. Американець бачив на власні очі, що коїлося в передмістях Києва наприкінці лютого – початку березня, тому хоче повідати світу всю правду. Тепер же вирішив додати кадрів до стрічки і особисто поспілкувався з мешканцями Бучі та Ірпеня.

Бен Стіллер

Бен Стіллер сповістив Володимиру Зеленському про намір зняти документальну стрічку про Україну

Висловив бажання на власні очі побачити жахіття війни у Макарові й Ірпені ще один голлівудський актор. Попри те, що більшість його ролей комедійні, тепер актор взявся за документалістику. Окрім адміністрації Володимира Зеленського він також відвідав Львів й мав розмови з українськими біженцями у Польщі.

Популярне

Схожі статті

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!

Заради кар’єри в кіно Мер’єм Узерлі перекроїла себе повністю: Хюррем Султан тепер просто не впізнати

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі змінила свою зовнішність – і заради кар'єри в кіно, і заради власного задоволення. Показуємо, як виглядала зірка раніше та який вигляд вона має зараз.