Що сталося з зірками епохи Міленіуму Гайтаною, Lama, братами Борисенками: кохання стало на заваді славі

Їхні пісні співала вся країна. Їх обожнювали і чекали на концерти в кожному куточку країни. Та ці співаки зробили вибір у бік особистого життя, назавжди розпрощавшись із славою і любов'ю фанатів.

Гайтана

Дівчина привертала увагу до себе не лише чудовим голосом і гарними хітами, але й специфічною зовнішністю. Тому було дивно, коли Гайтана зникла з українського телеефіру, хоча її “Два вікна” чи “Шаленій” ще довго крутили по радіо.

Гайтана віддала перевагу тихому сімейному щастю

Все виявилося досить банально. Співачка зголосилася представляти країну на конкурсі “Євробачення 2012”, та посіла лише 15-те місце. Тож вирішила зробити паузу, допоки стихне шквал критики. За цей час Гайтана встигла розпрощатися зі старим продюсером Едуардом Клімом, вийти заміж за Олександра та народити донечку. Але у вирі побутових проблем втратила найважливіше – славу і любов меломанів.

Lama

У 2000-их співачка з неординарним голосом і специфічною манерою виконання мала чималу армію шанувальників. Але згодом стала все рідше з’являтися на сцені. З’ясувалося, що зірка розлучилася з чоловіком-продюсером Віталієм Телезіним, бо закохалася в молодого красеня Алекса Шелеста. Відтоді їй стало не до сцени, хоча новий обранець теж був музикантом.

Lama щасливо живе без сцени

Та ці стосунки довго не протрималися, і Наталя Дзеньків знайшла собі бойфренда, молодшого на 16 років. З мамою Романа вони практично ровесниці, але це не стало на заваді закоханим вести спільне господарство й утримувати собак. Нещодавно Lama згадала свою колишню професію і записала композицію “Сильні люди”.

Брати Борисенки

Вихідці з “Фабрики зірок” мали колись шалену популярність. Близнюки з успіхом гастролювали країною, збираючи повні зали. Та згодом позакохувалися, поодружувалися і часу на творчість не залишилося.

Брати Борисенки тоді і зараз

Допоки розв’язували особисті проблеми, публіка знайшла собі інших кумирів. Тож хлопці, розлучившись і вирішивши розпочати все спочатку, залишилися ні з чим. І навіть створення дуету BRO не допомогло їм повернути колишню славу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.