Що об’єднує Ольгу Сумську, Таїсію Повалій, Яніну Соколову: всі троє пережили материнську втрату

Материнство – найважливіша місія жінки на цьому світі. І коли цьому щось стає на заваді, представниці слабкої статі пам'ятають прикрість багато років. Саме такі життєві перипетії довелося пережити зіркам.

Ольга Сумська

Актриса могла б стати мамою трьох дітей, але сталося те, що сталося – в Ольги тільки дві донечки. Була в житті жінки ще одна вагітність, але вона настільки була захоплена роботою, що часу на відпочинок не залишалося зовсім.

Ольга Сумська показала, як готує обід під час блекауту
Ольга Сумська так і не народила синочка

Тож зберегти маля молода жінка не спромоглася. В тому, що сталося, й досі картає виключно себе і більше нікого. Не догледіла. А так хотілося б поняньчитися з синочком.

Таїсія Повалій

У житті співачки замолоду трапилася прикрість. В далекому 1984 році жінка щойно народила первістка. І тут відчула, що носить під серцем ще одну дитинку. На жаль, вагітність виявилася позаматковою. Одного дня зірка знепритомніла просто вдома. Прийшла до тями, коли її вже несли на ношах.

Зірковий екстрасенс передбачила долю Таїсії Повалій
Таїсії Повалій не судилося вдруге стати мамою

Лікар сповістив, якби затрималися на 2 години пізніше, могли б не врятувати життя Таїсії. Операцію робили без наркозу, тож більшого ступеня болю артистка в житті не зазнавала. Так у Повалій і залишився один син Денис, що засудив матір після розлучення і прийняв бік батька.

Яніна Соколова

В житті телеведучої все сталося набагато складніше. Яніна народила двох синів і мріяла ще про донечку. Але захворіла на рак. З хворобою врешті-решт вдалося впоратися, а от мрія стати мамою більше ніколи не здійсниться.

Янина Соколова
Яніна Соколова написала листа ненародженій донечці

Усвідомлюючи це, Соколова написала лист своїй ненародженій донечці, поскаржившись, що рак-дурак відібрав у неї щастя материнства. А підписникам ведуча порадила ніколи не втрачати віру в себе, кохати і народжувати дітей, допоки є така можливість.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.