Весілля хореографа Дікусара з Іриною Білик й Оленою Шоптенко: за ким із них досі сумує Дмитро

Дмитру Дікусару приписують романи з усіма його партнерками на паркеті. Та справжні любовні стосунки сталися в хореографа лише з двома зірками – Оленою Шоптенко і Іриною Білик.

Олена Шоптенко

З Оленою Шоптенко в Дмитра не було кохання з першого погляду. Вони разом працювали хореографами на проєкті “Танці з зірками”, а ще виступали разом. Кожен мав власне бачення постановки танцювальної програми, тому частенько сварилися.

Олена Шоптенко з Дмитром Дікусаром прожили 3 роки в шлюбі

А згодом раптово зробили крок від ненависті до кохання і втямили, що не можуть жити один без одного. Розписалися в київському РАЦСі і поїхали до Грузії, куди їх запросили працювати над аналогічним проєктом. Грузинські друзі, дізнавшись про шлюб, вирішили влаштувати парі велике святкування. Олена з Дмитром навіть повінчалися в православному гірському храмі.

Та за 3 роки шлюб розпався. Дмитро й досі сумує за коханою. Певен, що Олена знайшла чоловіка, який підходить їй краще, ніж танцівник, і з яким буде щасливою. Після розлучення Дікусар пережив тяжку депресію і цілий рік навіть не дивився у бік дівчат.

Ірина Білик

Ще один роман на паркеті розпочався у Дмитра значно раніше. Дікусар став партнером співачки, яка була на 15 років старшою. Причому прийшов на заміну іншому танцівнику, який зламав руку. Білик дуже швидко вилетіла з проєкту, але хореографа від себе довго не відпускала. Молодик раніше ніколи не слухав пісень Ірини, та зацікавився як жінкою і неординарною постаттю.

Весілля Дмитра Дікусара з Іриною Білик відбулося на Кубі й офіційного статусу не мало

Заради коханого Білик ставала до плити і смажила котлети, а Дікусар вчився дарувати квіти і навіть заспівав з зіркою дуетом. Він називав її Сонцем, а вона записала його в телефоні: ДімДік. Весілля відгуляли на Кубі за місцевими традиціями. Офіційного запису про шлюб в Україні пара не зробила, тож вважати їх чоловіком і дружиною неможливо. Обіцяли влаштувати справжнє весілля з обручками й обітницями у вірності в Києві, та так і не спромоглися, бо розсталися.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.