Ніжки не як у Попелюшки: який розмір взуття носять Осадча, Жураківська, Бльоданс, Брежнєва та інші зірки

Вони можуть видаватися гарними і стрункими. І ніхто з шанувальників не звертає уваги на взуття своїх кумирів. А в деяких із зірок ступні доволі не жіночні, а досягли чоловічих розмірів: 40-41-го розміру.

Катя Осадча – 41 розмір

Візуально здається, що в Каті Осадчої ступні навіть довші, ніж у Юрія Горбунова

Ведуча “Світського життя” вражає високим зростом і високими підборами. Та підібрати взуття для виступів Катерині не так уже й легко. Адже в магазині не завжди є підходящий розмір. Напевно, у її чоловіка Юрія Горбунова ноги приблизно такого ж розміру, адже зростом він значно поступається зірковій дружині.

Леся Нікітюк – 41 розмір

Леся Нікітюк виростила не лише довгі ноги, але й ступні

Телеведуча може похвалитися не лише ногами від вух, які полюбляє виставляти напоказ, але й довгими стопами. Якщо уважно придивитися до світлин, які зірка викладає в мережу, на око можна прикинути довжину. Нікітюк із цього приводу абсолютно не комплексує і вибирає у магазині черевички 41 розміру.

Віра Брежнєва – 40 розмір

Віра Брежнєва має чималі ступні

Білявка багатьом видається ідеальною. Та якщо захочеться пошукати недоліки в постаті екс-віагрівки, можна переконатися в дуже довгих стопах. Начебто для зросту 170 см не повинно бути такої довжини, але маємо те, що маємо.

Евеліна Бльоданс – 41 розмір

Зріст 176 см і 41-ий розмір взуття Евеліна Бльоданс вважає нормою

Улюблена багатьма медсестра із “Масок-шоу” страшенно ненавидить свою роль, яка допомогла їй прославитися й просунутися в акторській кар’єрі. Евеліна виросла на 175 см, тому 41-ий розмір взуття не виглядає занадто великим, а здається на жіночці абсолютно природним.

Олеся Жураківська – 41 розмір

Олеся Жураківська вже у 13 років носила взуття 41-го розміру

В родині майбутньої зірки всі були високими й статними. Вже 13-річною дівчина витяглася до 176 см і мала 41-ий розмір ноги. Дівчині доводилося носити одяг із короткими рукавами, а взуття завжди тисло в ноги. Всі дівчатка були на голову нижчі, а хлопчики взагалі боялися дивитися в бік білявки. Нині жінка сприймає себе такою, якою є, і ні про що в житті не шкодує.

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.