Яка мама, така й доня. Зірки, що обожнюють своїх мам: Брежнєва, Христина Соловій, Настя Каменських та інші

Зв'язок між мамами і дітьми настільки сильний, що тримається протягом усього життя. І вже дорослі донечки не можуть жити, щоб не поспілкуватися з найріднішою людиною. А оточення дивиться на них і дивується – як же схожі зірки на своїх матусь!

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва успадкувала мамині риси обличчя

Віра – не найстарша донька в родині, але через обставини стала головною годувальницею. У червні 2022 році мама чотирьох доньок відзначила 70-річчя. То нарешті з’їхалися всі одночасно з різних країн. Такого не було протягом останніх 5 років. Тамара Віталіївна повважала це найкращим подарунком на ювілей.

Настя Каменських

Настя Каменських з мамою схожі не лише зовні, але й кучерявістю волосся

Стосунки Насті з мамою більше нагадують спілкування двох подруг. Співачка навіть називає жінку Лідою. Чоловік Каменських Потап теж перейняв цю звичку. Лідія Петрівна не ображається. Мамина доця пояснює це молодістю мами і надмірною любов’ю до родички. Коли Настя летіла в Мексику, то й 66-річну маму прихопила з собою на відпочинок. Жіночка так весело жартувала, що її всі стали називати Лідією Петросяніновною.

Христина Соловій

Христина Соловій перейняла від мами очі, ніс, губи

Вітаючи маму з днем народження, підопічна Святослава Вакарчука виклала в мережу світлину з найріднішою людиною. Обидві, усміхаючись, дивляться в камеру. Схожість між мамою і донею просто дивовижна.

Надія Дорофєєва

Просунута мама Наді Дорофєєвої відвідує концерти доньки

Мама намагається не пропускати концертів доньки, а ще є частим гостем в акаунті Наді. Жінка втратила чоловіка у 2017 році. Тато Дорофеєвої помер через онкологію. Тож тепер Ольга ще ближче зблизилася з донечкою.

Співачка навіть виділила у щільному гастрольному графіку шпаринку, щоб звозити маму до Барселони. Звісно, знаменитість поділилася знімком із найріднішою людиною. Фанати Дорофєєвої відзначили, що матуся виглядає молодо і стильно, а донька вдалася вся в неї.

Леся Нікітюк

Мама Лесі Нікітюк така ж гарна, як і донька

Не обійшлося без селфі з мамою і в телеведучої. На сторінці в Інсті можна знайти спільне селфі. Леся частенько називає Катерину Кет. Мама й донька дуже схожі – обидві молоді й красиві.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.