39-річна Джамала повторила зачіску Джулії Робертс та випадково зустріла її на світському вечорі (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала засвітилася на світському вечорі в Сполучених Штатах Америки з зіркою світового рівня - актрисою Джулією Робертс.

Джамала під час війни в Україні багато робить для того, щоб весь світ не забував про російське вторгнення і залучався до підтримки українців в цій боротьбі. Співачка не один раз давала благодійні концерти, також вона стала учасницею польських “Танців з зірками” і виходила на паркет з тією ж метою, зробити так, щоб про Україну знали всі.

Чарівна Джамала підкорила серця українців своїм співом
39-річна Джамала повторила зачіску Джулії Робертс

На цей раз переможниця “Євробачення-2016” побувала на щорічній церемонії вручення нагород Центру Кеннеді в Вашингтоні. Джамала там зустрілася з такими світовими знаменитостями як Джулія Робертс, Джордж Клуні і його дружина Амаль Клуні, Ентоні Блінкен, Ненсі Пелосі та іншими. У бесідах вони висловлювали підтримку героїчному українському народу.

На церемонії Джамала постала в розкішному шовковому червоному платті в підлогу з відкритими плечима і асиметричним верхом, у бежевих туфлях і з нарядним хвилястим укладанням, як у Джулії Робертс. На спільному фото зірок добре видно, що у них однакові зачіски, але їх це не турбує. Також Джамала відмітила, що пишається Джулією і тому їй було надзвичайно приємно і важливо почути від неї слова підтримки.

Співачка відмітила, що всього розповідати не може, але особисто для неї це були дуже важливі розмови про Україну, реалії війни, допомогу, нашою боротьбою пишаються всі. Як сказала Джамала, в діалогах з нею висловлювалися в підтримку українців одні з найвпливовіших людей США, але також вона сподівається бачити рішучі дії та підтримку на ділі до самої перемоги.

Джамала з Джорджем і Амаль Клуні
Джамала з Джорджем і Амаль Клуні

Після цієї події Джамала відправилася на ще декілька важливих заходів, про які пообіцяла розповісти підписникам згодом.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!