Без перуки і укладки стиліста: найбагатша співачка України Камалія показала натуральний начіс у себе на голові

Камалія оприлюднила сімейне фото з доньками і показала, як вона виглядає в реальному житті. Користувачі Мережі відмітили, що співачка виглядає розкішно навіть без професійної зачіски та макіяжу.

Камалія – найбагатша співачка України. Таке звання артистка отримала після того, як 20 років тому вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. Звісно, зараз співачка може дозволити буквально все. Камалія з’являється на світських заходах завжди в дорогих і неймовірно красивих брендових сукнях, а над макіяжем і зачіскою співачки працюють найкращі стилісти і візажисти.

Камалія
Найбагатша співачка України Камалія показала натуральний начіс у себе на голові

Втім, в звичайному житті Камалія надає перевагу зручному одягу та майже не користується косметикою.

Нещодавно артистка опублікувала сімейне фото в своєму Інстаграм-блозі, де показала, як вона виглядає в реальному житті. На знімку Камалія позувала разом з доньками Арабеллою і Мірабеллою. Співачка позувала в чорній куртці, на її обличчі було мінімум косметики. Волосся співачка розпустила і зробила легкий начіс.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати сімейне фото Камалії з доньками.

Ось, що написали коментатори:

  • “Як мило дивитись на вас, дівчатка”;
  • “Красуні”;
  • “Красуні з мамою. Добра і миру”;
  • “Дуже красиві дівчатка і мама”.

Нагадаємо, нещодавно Камалія з дітьми і чоловіком повернулися в Україну. Після початку повномасштабної війни зіркова сім’я поїхала до Лондону, де у них є власна нерухомість. Втім, будучи за кордоном Камалія з чоловіком активно допомагали Україні і пришвидшували нашу перемогу. Камалія організувала благодійні фонди, які займаються тим, що перевозять з Європи в Україну необхідні для наших воїнів ліки. А ось Захур ще на початку війни разом з іншими впливовими людьми Пакистану придбав для ЗСУ два винищувачі.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.