Як виглядають діти Олі Полякової від старого і багатого чоловіка: вдало вийшла заміж та одразу народила

Відома українська співачка Оля Полякова вийшла заміж за бізнесмена Вадима Буряковського і швидко народила йому первістка. Зараз у пари двоє дітей.

Оля Полякова на початку свого творчого шляху до мрії стати популярною співачкою на корпоративі познайомилася з майбутнім чоловіком Вадимом Буряковським. Він на той момент був дуже успішним і міг собі дозволити замовити на день народження живий виступ, щоб розважати гостей. Ольга впоралася з роботою так добре, що запала в серце Вадиму, тому вже дуже скоро він їй подзвонив на особистий номер телефона.

Чоловік тоді був у шлюбі з іншою жінкою, але в сім’ї не було дітей, тому рішення піти від неї було прийняти легше. Як розповідала в інтерв’ю співачка, вона спочатку була коханкою Вадима, але він довго не тягнув і розірвав любовний трикутник.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової

Не зважаючи на те, що Полякова молодше ніж чоловік, вони щасливі разом вже багато років. В той же рік, коли закохані одружилися, Оля народила першу доньку Машу. 17-річна дівчина пішла по стопах матері та хоче своє майбутнє пов’язати з музикою, зараз вона вчиться на першому курсі профільного університету в Великобританії, також у неї є своя рок-група і вона вміє грати на гітарі.

Маша Полякова зі своєю зірковою мамою
Маша Полякова зі своєю зірковою мамою

В 2011 році Полякова стала матір’ю вдруге і народила другу дочку Алісу. Дівчинка росте повною протилежністю старшій сестрі, вона пацанка і називає себе Валєрою. Через війну в Україні Оля віддала Алісу на навчання в школу-інтернат теж у Британії, щоб дівчата були в безпеці, поки вона займається благодійними концертами і боронить творчий фронт разом з іншими зірками українського шоу-бізнесу.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Як виглядають діти Олі Полякової від старого і багатого чоловіка

Маша з самого дитинства часто виходила з Олею Поляковою на різні світські заходи, а Аліса увагу до себе не любить, навіть коли співачка знімає її для свого Інстаграм-блогу.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.