Катя Осадча у вузькій чорній сукні показала неідеальність своєї фігури: 3 вагітності далися взнаки

Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка минулого року втретє стала мамою, показала, як зараз виглядає її фігура у вузькій чорній сукні.

Катя Осадча – відома українська ведуча і багатодітна мама. Свого першого сина Катя народила ще у віці 19 років. Тоді майбутня зірка була одружена з політиком Олегом Поліщуком. Втім, їхній шлюб протривав недовго – всього 3 роки. Розійшлося подружжя через різницю у віці, яка у них була аж 15 років, і, відповідно, різницю в інтересах.

Вдруге Осадча стала мамою у 2017 році. На світ з’явився хлопчик Іван, батьком якого являється актор і телеведучий Юрій Горбунов.

У 2021 році Горбунов і Осадча наважились на ще одну дитину. Подружжя дуже хотіли стати батьками дівчинки, але у них знову народився хлопчик, якого назвали Данилом.

Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами
Катя Осадча у вузькій чорній сукні показала неідеальність своєї фігури

Звісно, вагітність і пологи не найкращим чином впливають на фігуру жінки. Катя Осадча теж змінилася після третіх пологів.

Нещодавно телеведуча опублікувала нове фото в своєму Інстаграм-блозі, на якому добре видно особливості фігури Осадчої. На знімку телеведуча позує в облягаючій чорній сукні.

Катя Осадча у вузькій чорній сукні показала неідеальність своєї фігури

Катя не має зайвих кілограмів, втім її талія не така тонка, як раніше.

До слова, до кар’єри телеведучої Осадча була моделлю і доволі успішною. Ще з 14 років дівчина їздила по країнам Європи і Азії, де брала участь в модних показах, а її фото прикрашали світові глянці. Однак після того, як Осадча у 18 років вийшла заміж, вона вирішила покінчити з модельною кар’єрою.

Нагадаємо, Катя Осадча і Юрій Горбунов неодноразово в інтерв’ю говорили, що мріють стати батьками дівчинки, тож не виключають, що наважаться і на четверту вагітність. Однак, повномасштабна війна в Україні внесла свої корективи в їхні плани. Зараз зіркове подружжя розглядають варіант усиновлення дитини, яка стала сиротою через війну. Проте, поки в Україні йде війна, формально не можна оформити усиновлення.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.