Розтяжка краще ніж у Волочкової: Андрій Джеджула в шортиках показав поздовжній шпагат стоячи (ФОТО)

Український актор похизувався своєю розтяжкою у коротких спортивних шортах. Андрій Джеджула розтягнувся в поздовжньому шпагаті ледве не краще за Анастасію Волочкову

Відомий український актор вирішив поділитись зі своїми шанувальниками цікавими кадрами, на яких демонструє свою майже ідеальну розтяжку. Знаменитість у спортивній баскетбольній формі стоячи “задрав” ногу.

Андрій Джеджула стояв за лаштунками спортивного залу, в якому зібрались інші знаменитості та спортсмени та вирішив прикрасити вечір краплею гумору. Актор обернувся до камери спиною, підняв ногу та повернувся до об’єктива. На камеру артист показав два пальці, складені у знак Victory – перемога, а на його обличчі сяяла щира усмішка. Фотографія була зроблена в Талліні, Естонія.

На фоні артиста також знімав на камеру загадковий чоловік. Джеджула не зазначив, хто це, а тому залишається лише припускати, що це був таємний фанат українського актора або ж просто захоплений пересічний незнайомець, якому також сподобалась розтяжка артиста.

Андрій Джеджула показав свою ідеальну розтяжку
Андрій Джеджула показав свою ідеальну розтяжку

Хоча до балерини Анастасії Волочкової Андрію Джеджулі трішки далеко, варто зазначити, що артист заслуговує на повагу. Видно, що знаменитість не ігнорує заняття спортом та підтримує своє тіло в тонусі. Так, наприклад, якщо порівняти фотографії Анастасії Волочкової, яка стоїть в поздовжньому шпагаті, та фото українського актора, то його прогрес неможливо заперечувати.

Анастасія Волочкова показала поздовжній шпагат стоячи
Анастасія Волочкова показала поздовжній шпагат стоячи

У коментарях шанувальники знаменитості підтримали його гумор та залишили багато компліментів. Підписники Андрія Джеджули зазначили, що в артиста доволі хороша розтяжка та він навіть може позмагатись зі своєю колегою по шоубізнесу Катериною Кухар. Крім того, користувачі мережі добряче потішились з гумору свого кумира та залишили у коментарях багато емоджі, які сміються.

До того ж в описі до нової публікації Андрій Джеджула зазначив, що сьогодні його день складався виключно зі спорту, а тому він вирішив пригадати Таллінн. Актор закликав тих, хто може підняти ногу вище, не ставити лайк під його новим дописом.

  • “Куди ж там вище”;
  • “Катерина Кухар відпочиває.. Красень!!”;
  • “Ого! Балерун”;
  • “Андрію, так тримати! Молодець!!”;

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.