Два чоловіка телеведучої Катерини Осадчої: Олег старший на 15 років, а Юрій нижчий на 12 сантииметрів

Відома українська телеведуча Катя Осадча останні 5 років знаходиться у щасливому шлюбі з актором Юрієм Горбуновим. Однак, це не єдиний законний чоловік в житті Осадчої.

Відома українська телеведуча Катя Осадча вперше вийшла заміж у досить юному віці – у 18 років. Тоді Катя була відомою моделлю і тільки мріяла про телебачення. Обранцем юної красуні став політик Олег Поліщук, який старший Осадчої на 15 років. Вже через рік після одруження молода сім’я поповнилась: Катя народила хлопчика, якого назвали Іллею.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Втім, шлюб з Поліщуком був недовгий. Вже через 3 роки після одруження подружжя розлучились. Катя Осадча не приховує, причиною розлучення стала різниця у віці. Олег хотів тихого сімейного життя, щоб Катя займалася дитиною і була гарною домогосподаркою. А ось Осадча не сиділа на місці, вона хотіла стати телеведучою, тож багато часу приділяла кар’єрі, а не сім’ї.

Вдруге Осадча пішла під вінець більше ніж через 10 років. На цей раз її обранцем став актор, шоумен і телеведучий Юрій Горбунов. Їхній роман розпочався у 2015 році. Тоді Осадча і Горбунов були ведучими на проекті “Голос діти”. Довгий час закохані приховували свої стосунки. Річ у тім, що до роману з Осадчою Горбунов був одружений. Юрій прожив з першою дружиною 20 років і розлучився з нею якраз у 2015 році, коли і закрутив роман з Осадчею.

Приховували свої стосунки Горбунов і Осадча до того часу, як телеведуча завагітніла. Коли у 2017 році публіка помітила, що Катя підозріло “збільшується в об’ємах”, вона зізналася, що вагітна і батьком дитини є Горбунов.

Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами
Як виглядає другий чоловік Каті Осадчої

Одружилися закохані буквально за 2 дні до народження дитини. Горбунов і Осадча не робили гучного весілля, а просто розписалися у місцевому РАЦСі.

У 2021 році  Катя і Юрій стали батьками вдруге. У них народився хлопчик на ім’я Данило.

Популярне

Схожі статті

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.

Багатоженці українського шоу-бізнесу: Остапчук, Павлік та інші чоловіки, які міняють дружин як рукавички

Віктор Павлік, Міша Кацурін, Володимир Остапчук – всі ці зіркові чоловіки ходили до РАЦСу не один і навіть не два рази. Ці чоловіки міняють офіційних дружин як рукавички.

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.