Як виглядають двоє синів Ірини Білик: старший – копія Кузьми Скрябіна, а молодший має східну кров

Ірина Білик являється рекордсменкою по кількості чоловіків серед жінок українського шоу-бізнесу. А ось дітей у зірки всього двоє. Як вони виглядають і чим займаються, дивіться далі в матеріалі.

Ірина Білик – справжня Примадонна української естради. У зірки не лише яскрава співоча кар’єра, а й бурхливе особисте життя. Білик була офіційно одружена аж 5 разів. Наразі Ірина – знову холостячка.

На дітей співачка наважилася лише у першому і останньому своєму шлюбі.

В шлюбі з першим чоловіком Андрієм Оверчуком Ірина Білик народила хлопчика Гліба. Зараз Гліб Оверчук – дорослий хлопець зі своїм життям. Хлопець пішов по стопах своєї мами і займається музикою. Втім, хлопець обрав дещо інший напрям, а саме рок.

Старший син Ірини Білик вийшов з-під маминого контролю
Як виглядає старший син Ірини Білик

Гліб має дещо неформальну зовнішність: довге волосся і татуювання. До слова, хлопця часто порівнюють з Кузьмою Скрябіним, адже вони дійсно дуже схожі зовні.

Відомо, що Гліб вже декілька років заручений з дівчиною на ім’я Аліса. Дівчина вже стала частиною сім’ї Білик і навіть ходить разом з майбутньою свекрухую на світські заходи.

Ірина Білик із сином і майбутньою невісткою
Ірина Білик з сином і майбутньою невісткою

А ось другий син Ірини Білик ще зовсім маленький. Хлопчику всього 7 років.

На другу дитину Ірина Білик наважилась, будучи в шлюбі зі своїм 5 чоловіком, продюсером Асланом Ахмадовим. Хлопчик народився за допомогою сурогатного материнства, адже тоді Білик не могла вже самостійно стати мамою. Білик і Ахмадов назвали сина незвичайним іменем Табріз.

Аслан Ахмадов, Ірина Білик та їх син Табріз
Як виглядає молодший син Ірини Білик Табріз

В цьому році Табріз пішов в другий клас. Хлопчик дуже схожий на свого батька, а схожість зі співачкою майже не помітна.

Як виглядає молодший син Ірини Білик
Як виглядає молодший син Ірини Білик

Білик часто показує свіжі фото і відео зі своїм молодшим сином. Помітно, що співачка просто обожнює хлопчика і приділяє йому багато уваги.

Табріз у свої 7 років дуже харизматичний і артистичний хлопчик.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.