Ксенія Мішина показала, що їй подарував найголовніший чоловік у її житті: Саші Еллерту до нього далеко (ФОТО)

Після завершення "Холостячки" Ксенія Мішина продовжує інтригувати подробицями з особистого життя. Цього разу знаменитість показала, що подарував їй харизматичний чоловік

Відома українська співачка останнім часом ділиться ледве не всіма подробицями зі свого особистого життя. Знаменитість вирішила вдаритись у блогерство й розповідати про те, що з нею відбувається. Цього разу зірка вирушила у невеличку подорож до Венеції та показала неймовірні краєвиди. Крім того, Ксенія Мішина також продемонструвала подарунок від харизматичного чоловічка.

Подарунок Ксенії Мішиній

На особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм з’явилась Історія, на якій видно, як її син дарує мамі щедрий подарунок – красиву підвіску з ланцюжком. Ксенія Мішина зізналась, що Платон придбав для неї подарунок на прогулянці Венецією, поки вона не бачила. Схоже, що актриса настільки захопилась краєвидами країни, що її синові вдалось у вдалу мить купити аксесуар, який викликав на материнському обличчі усмішку.

Подарунок для української знаменитої актриси Ксенії Мішиної від її сина Платона
Подарунок для української знаменитої актриси Ксенії Мішиної від її сина Платона

У підрослого Платона дійсно чудовий смак, адже хлопцю вдалось обрати не просто милий подарунок для рідної людини, а й здивувати Ксенію Мішину стильною підвіскою. Актриса дуже цінує свого сина, тому головний чоловік її житті відповідає матері взаємністю та знаходить будь-які способи потішити її навіть у такі важкі часи.

На опублікованому відео видно, що українська актриса позитивно відреагувала на подарунок від свого сина. На обличчі знаменитості миттєво з’явилась усмішка, а після того, як вона розгледіла симпатичну підвіску, то потягнулась до Платона, аби віддячити синові за подарунок ніжним материнським поцілунком.

Реакція української актриси Ксенії Мішиної на подарунок від сина Платона
Реакція української актриси Ксенії Мішиної на подарунок від сина Платона

Варто зазначити, що син Ксенії Мішиної Платон і дійсно харизматичний хлопець. Так, наприклад, українська акторка продемонструвала, як її син робить перші кроки у блогерстві. Схоже, що Платон вирішив піти маминими стопами й пов’язати своє життя з творчістю та артистичною діяльністю. Ксенія Мішина зізналась, що у їхній подорожі до Венеції її син постійно знімав усе, що його оточує, а також фотографував її.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.