Катерина Осадча показала, як виглядають її батьки: теща Горбунова зростом з нього, а тесть високий (ФОТО)

Відома українська телеведуча Катерина Осадча виклала сімейне фото і показала, як виглядають її батьки. Прихильники отримали можливість подивитися на тестя і тещу Юрія Горбунова.

Катя Осадча – зірка українського телебачення, яка давно завоювала прихильність глядачів і завела багато знайомств у шоу-бізнесі. На роботі вона зустріла своє кохання – Юрія Горбунова. Між колегами зав’язався роман, коли вони вели “Голос. Діти”. Це співпало по часу з розлученням Горбунова з першою дружиною, тому Катерину вважають причиною розриву Юрія і Людмили.

Не зважаючи на це, зіркова пара довго приховувала свої відносини і відкрито про них заявила, коли Осадча була вагітна їх сином Іваном. Це у неї друга дитина, а у Горбунова – первісток. Зараз у подружжя росте ще один син Данило. Також від першого шлюбу у Каті є дорослий син Ілля.

Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами
Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами

Катерина Осадча показала, як виглядають її батьки

Батьки Каті Осадчої – дідусь і бабуся трьох онуків. В своєму Інстаграм-блозі знаменитість поділилася сімейним фото з мамою і татом, яке присвятила Дню ЗСУ і подякувала українським захисникам за те, що має змогу бачитися з батьками в ці темні години.

Як виглядають всі чоловіки Каті Осадчої
Катерина Осадча показала, як виглядають її батьки

Сім’я позувала вдома. Тато Осадчої постав в капцях і спортивному костюмі, мама в светрі, штанях і шльопанцях, а Катерина в стильних джинсах кльош і кофті-бомбері в жовто-блакитну клітинку. На фото видно, що батько телеведучої – дуже високий, а мама – зростом як її чоловік Юрій Горбунов.

І я хочу подякувати (Збройним Силам України), що маю змогу бачити своїх батьків, адже коли вороги були вже за кілька кілометрів і з сусідів не залишилося геть нікого, батьки не виїжджали і тільки завдяки нашим Героям Київщина звільнена і будуть звільнені і інші міста!

– написала Осадча в підписі.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.