Максим Галкін показав, як подорослішав його син від Пугачової: 9-річний Гаррі став копією зіркового татуся

Максим Галкін оприлюднив кумедне відео зі своїм 9-річним сином і показав, як зараз виглядає Гаррі. Хлопчик подорослішав і став ще більше схожим на зіркового татуся.

Спадкоємці Алли Пугачової і Максима Галкіна двійнята Ліза і Гаррі ще з раннього дитинства являються справжніми улюбленцями публіки. Гуморист регулярно публікує в своєму Інстаграм-блозі фото і відео дітей, які викликають захват у публіки.

Ліза і Гаррі ростуть дуже харизматичними, артистичними і розумними дітьми. Ще з віку трьох років діти почали вивчати іноземні мови, займатися танцями, співами і акторською майстерністю. Тож зараз, у свої 9 років, Ліза та Гаррі дивують публіку знанням французької мови, грою на фортепіано і артистизмом.

Ліза і Гаррі Галкіни
Ліза і Гаррі Галкіни

Нещодавно Максим Галкін опублікував свіже відео, де він позує разом з сином на фоні заходу сонця. Очевидно, хлопці були на велопрогулянці.

9-річний Гаррі помітно підріс і став ще більше схожим за зіркового тата. Це відмітили й користувачі Мережі.

Ось, що написали фоловери в коментарях:

  • “Як же відрізняється Гаррі від інших зіркових дітей! Такий живий, веселий”;
  • “Максим и Аллочка ви так гарно виховуєте своїх дітей. Респект”;
  • “Гаррі неймовірно схожий на Максима!”;
  • “Гаррі – ну копія Максим”;
  • “Гаррі просто чудовий! Така мила і чарівна дитина”.

Нагадаємо, Ліза і Гаррі Галкіни з’явилися на світ у вересні 2013 року шляхом сурогатного материнства. І хоча Пугачова самостійно не виносила цих дітей, біологічно вона являється їхньою матір’ю. Будучи у більш молодому віці, Алла Борисівна заморозила свої яйцеклітини, які згодом і були використані для штучного запліднення сурогатної матері.

Ці діти стали підтвердженням кохання і щирості стосунків Алли Пугачової і Максима Галкіна. Незважаючи на осуд публіки, зіркова пара з великою різницею у віці, вже 20 років живуть душа в душу.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.