Аліна Гросу розповіла про операції на обличчі та показала себе натуральною: “Мене хтось все одно любитиме”

Відома українська співачка Аліна Гросу зізналася, чи робила пластику або уколи краси. Її зовнішність регулярно стає причиною для суперечок в коментарях.

Аліна Гросу стала зіркою української сцени ще дитиною. З дорослішанням її репертуар змінився, змінилася також її зовнішність, про яку багато користувачів Мережі пишуть, що це все пластика і уколи краси, як у її хрещеної Ірини Білик.

Співачка не з тих, хто промовчить, тому в своєму Інстаграм-блозі на величезну аудиторію Аліна чесно розповіла про свої пластичні операції та показала фото з підліткового віку і зараз для порівняння. На другому в каруселі фотоколажі Гросу 13 і 26 років, на обох вона без косметики і фотошопу.

Аліна Гросу розповіла про операції на обличчі та показала себе натуральною
Аліна Гросу розповіла про операції на обличчі та показала себе натуральною

Обговоримо, що ж там у мене змінилося? І яка до чорта була проведена пластика? Обожнюю людей, яким здається, що раніше я краще виглядала. Завдяки вам я знаю, якщо знов стану пиріжком – мене хтось все одно любитиме

, – пожартувала Аліна у підписі.

Також Гросу відмітила, що її схуднення пов’язане з тим, що вона просто з роками витягнулася по зросту. У харчуванні не дотримується суворих правил і дієт, вона не переїдає та час від часу контролює, скільки калорій вживає на день, а ще п’є багато води і займається фізичною активністю.

Аліна Гросу розповіла про свої пластичні операції
Аліна Гросу розповіла про свої пластичні операції

Нагадаємо, зараз Аліна Гросу присвятила себе волонтерській діяльності і благодійним концертам для збору коштів на потреби України. Її хлопець, російський актор Роман Полянський, давно не з’являвся на спільних зі співачкою фото, тому розповсюдилися чутки про їх розставання, яке зірка не коментує.

До цих відносин Аліна була заміжня за молодим бізнесменом-росіянином Олександром Комковим, але шлюб швидко розпався і тоді Гросу допоміг пережити болісне розлучення Полянський. Спочатку вони разом працювали, потім здружилися, а згодом зрозуміли, що хочуть більшого.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.