Як виглядає автор хіта “Подожди-дожди” Ігор Корнелюк: 60-річного композитора важко впізнати

Нещодавно автор запальних хітів Ігор Корнелюк відзначив 60-річчя. Звісно, відтоді, як виходив на сцену і заводив своє: "А что такого – живу я кльово", минуло кілька десятиріч, що не могли не відбитися на зовнішності творчої особистості.

Вперше писати музику окулярик Ігор узявся в 12 років, коли закохався без відповіді у дівчинку. Після школи закінчив музучилище, а потім відбув у Ленінград, щоб навчатися у консерваторії. Саме у студентські роки була написана пісня “Мальчик с девочкой дружил”. Корнелюк одружився зі студенткою хорового диригування в 19 років, оскільки його подруга Марина завагітніла.

Дружина вибачила Ігорю Корнелюку всі зради

Щоб прогодувати дружину і сина Антона, консерваторцю на вихідні доводилося їхати до рідної Білорусі і грати на весіллях. На диво, цей ранній шлюб зберігся на все життя. Хоча на піку слави жінки самі стрибали до Ігоря в ліжко. Але благовірна зуміла вибачити зради й зберегти сім’ю.

На весь Союз Корнелюк заявив про себе, взявши участь у “Музичному ринзі” і здолавши суперника Віктора Рєзнікова. Його “Билет на балет” співали тоді всі. Такими ж хітами стали й наступні композиції “Дожди”, “Мало ли” та багато інших. Ігор написав чимало саундтреків до популярних стрічок. По його “Городу, которого нет” і досі вгадується серіал “Бандитський Петербург”.

Душа ще молода, а здоров’я підводить

З 2012 року у композитора діагностували цукровий діабет. Довелося відмовитися від більшості улюблених страв. А коли у 2020-му всіх накрила корона, Ігорю Євгеновичу не вдалося проскочити – захворів. Відтоді під час концерту відчуває тиснення в грудях.

30 років далися взнаки: так виглядає 60-річний Ігор Корнелюк

Сьогодні композитора важко впізнати. Він абсолютно не вживає алкоголь, покинув курити, схуд на 20 кг. Все це не від хорошого життя – помітив, що під час знімання в шоу “Голос. 60+” став надміру втомлюватися. Але від концертів намагається не відмовлятися, щоб не сидіти сидьма в студії. До ювілею Корнелюк підготував концерт із симфонічним оркестром.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.