Найспівочіша родичка Софії Ротару Соня Кей скасувала весілля і відмовилася співати: причини поважні

Такої слави, яку здобула Софія Ротару, ніхто з її численних родичів добитися не зміг, хоча було багато співочих претендентів. Ось і племінниця зірки Соня Кей начебто вдало розпочала сольну кар'єру і мала всі шанси втрапити до першого зіркового ешелону, але сама не захотіла продовжувати.

Коли в родині Лідії і Сергія Хлябичів народилася донечка, її назвали Софійкою на честь відомої сестри новоспеченої матусі. Жінка теж гарно співала, а її чоловік деякий час був керівником ансамблю “Черемош”. Батьки сподівалися, що Соня повторить зірковий шлях своєї рідної тітоньки і не помилилися.

Соня Кей з мамою і татом

Взявши собі псевдонім Соня Кей, дівчина почала виступати у 2012 році. Вона записувала пісні, знімала до них відео, випускала мінідиски. Співала трьома мовами – українською, англійською, російською. Юнка активно співпрацювала з українськими композиторами, зокрема, з Артемом Пивоваровим.

Трагедія і весілля сталися в один рік

У 2020 році Соня зібралася виходити заміж за українського хокеїста Олега Петрова. Весілля молодята хотіли відгуляти гучне, але на заваді стали сімейні обставини. Урочистості мали відбутися 7 червня в престижному київському ресторані. До вівтаря донечку збирався вести щасливий татко. Та не судилося.

У квітні зателефонувала Лідія і сповістила, що Сергія більше немає. Подружжя щойно повернулося з Ізраїлю. Онколікування для чоловіка начебто минуло вдало. Але ніхто не міг передбачити, що у хворого відірветься тромб.

Соня Кей тихо розписалася з Олегом Петровим

Перше, що зробила 29-річна Соня в розпачі, це скасувала святкування. У призначений день вони з Олегом (чоловік на 2 роки молодший) у вузькому родинному колі тихо розписалися. Софія Михайлівна з родиною і її співоча сестра Ауріка теж були присутніми на урочистості. Було не зовсім весело, і ніхто не танцював. Але врешті життя триває, тож нову сім’ю було створено.

Відтоді Sonya Kay ще випустила ЕР-альбом, присвятила хіт своєму коханому чоловіку і сповістила, що завершує співочу кар’єру. Почекаємо, можливо, зірка згодом змінить своє рішення, бо не зможе жити без творчості і концертів.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.