Як зараз виглядають дві актриси з “Масок-шоу” Наталія Бузько і Евеліна Бльоданс: не впізнаєте, коли побачите

За все існування "Масок-шоу" участь у зніманнях брали лише дві актриси – Евеліна Бльоданс і Наталія Бузько. Перша грала роль привабливої медсестрички у коротенькому халатику. А друга грала роль дівчини-вамп. Як вони виглядають зараз, коли минуло 30 років

Наталія Бузько

У житті жінка – абсолютна протилежність своїй комічній ролі. Вона тиха і скромна. Навчалася Бузько в Одесі на інженера. Тоді ж відвідувала курси пантоміми, де познайомилася з майбутнім колективом “Масок”.

Наталія Бузько з засновником Масок-шоу Георгієм Делієвим

Ще замолоду Наталя вийшла заміж за колегу Олександра Постоленка. У пари народилося двоє дітей – Ганнуся і Антон. Подружжя разом із шоу-групою їздили на гастролі, виступали і були щасливими. Та у 2001 році відносинам настав кінець. Скільки після цього не намагалися знову зійтися, нічого не вийшло. Так і продовжують грати разом у театрі і жити на одному сходовому майданчику, але перебувають у стані розлучення.

Так виглядає Наталія Бузько з інтервалом у 30 років

2008 року артисти стали дідусем і бабусею. У них з’явилася онучка Ясна. Наталія, всупереч віку, що дуже швидко наближається до 60 років, виглядає ідеально. Навіть нещодавно виходила на подіум, демонструючи капсульний одяг.

Евеліна Бльоданс

Актриса на 6 років молодша за свою колегу по “Масках”. Коли дівчинка народилася в Ялті, батьки мали намір назвати її Настею, але медсестра обурилася, сказавши, що дитинка схожа на Евеліну. Батьки розлучилися, коли дівчинці було всього 4 роки. Мама вийшла заміж удруге. Евеліна з дитинства брала участь у масовці на Ялтинській кіностудії. Навчалася у Ленінграді, а стажувалася в США. Після “Масок-шоу” красуня зробила кар’єру на російському телебаченні і багато знімалася в кіно.

Евеліна Бльоданс страшенно не любить свою зіркову роль медсестри

Перший шлюб Евеліни протримався всього пів року. Тоді дівчина вийшла заміж за актора-коміка Юрія Стицьковського. Актриса вже носила під серцем дитинку, але в Ялті несподівано перетнутися з маніяком. Пережитий стрес призвів до передчасних пологів і мертвонародженої дівчинки.

Удруге Бльоданс створила сім’ю з бізнесменом з Ізраїля 1993 року. З Дмитром вони познайомилися в Одесі, у шлюбі народився син Микола, а за рік подружжя переїхало до Москви. Сім’я протрималася 18 років. Після цього Дмитро з сином відбули в Ізраїль, а Евеліна залишилася. Коля довгий час не підтримував із мамою жодних зв’язків.

Так виглядала Евеліна Бльоданс тоді і зараз

Утретє актриса стала дружиною Олександра Сьоміна. Зустріч із продюсером сталася під час знімання “Маніпулятора”. Всі дивувалися вибору артистки, адже жінка була старша на 13 років. До того ж чоловіку радили скинути 20 зайвих кілограмів. Коли жінка завагітніла, з’ясувалося, що майбутній синок Сеня має синдром Дауна. Евеліна обожнює свого “сонячного хлопчика”. А от із його батьком розлучилася в 2016 році.

Популярне

Схожі статті

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.