40-річна Надія Мейхер показала, на якому незвичному місці зробила тату: підняла футболку, аби було видно

Українська співачка, акторка і телеведуча Надія Мейхер продемонструвала татуювання, яке зробила в доволі цікавому місці. Зірка підняла футболку, аби кожен зміг побачити малюнок

Надія Мейхер за час своєї творчої діяльності встигла прославитись у багатьох сферах. Так, знаменитість здобула популярність у вокальній, акторській, телевізійній діяльності, а також як дизайнерка одягу. У соціальній мережі Інстаграм Надія Мейхер має робочу сторінку, на якій викладає нові наряди та дизайнерські позиції.

Знаменитість сама бере участь в усіх фотосесіях та демонструє на собі новинки власного бренду. Так, в одній з останніх фотосесій Надія Мейхер повстала у цікавому наряді, який продемонстрував не лише її шикарну фігуру та почуття стилю, а й татуювання на тілі.

Тату Надії Мейхер

На робочому акаунті української зірки з’явився новий допис, у якому вона проінформувала своїх підписників про одяг, який з’явився у продажі. На опублікованих фотографіях Надія Мейхер показала, як на ній сидить тепла куртка на стьобаній підкладці, а також напівспортивне боді зі штанами зі штучної шкіри.

Надія Мейхер продемонструвала новий одяг
Надія Мейхер продемонструвала новий одяг

Боді, в якому знаменитість позувала на камеру, виявилось коротким та відкрило живіт зірки, продемонструвавши її ідеальний прес. На наступній фотографії Надія Мейхер зняла куртку, аби краще продемонструвати своїм підписникам фасон та крій нового кроп-топу. Зірка підняла голову догори, а фотограф “зловив” її у красивій позі.

Мейхер показала кроп-топ власного дизайну
Мейхер показала кроп-топ власного дизайну

На наступному опублікованому кадрі українська дизайнерка знову вдягла стьобану куртку та повернулась до камери спиною, аби охочі могли краще розгледіти крій верхнього одягу. Так, тепла куртка довжиною трішки нижче стегон, а капюшон зроблений у незвичайному форматі. Свій образ Надія Мейхер доповнила симпатичними чорними чобітками на високих підборах.

Дизайнерка продемонструвала куртку зі спини
Дизайнерка продемонструвала куртку зі спини

Втім, найцікавішим виявився останній кадр, на якому Мейхер знову зняла куртку та повернулась до камери спиною. Зірка підняла руки догори та повернула голову. Оскільки кофтина коротка, а штани – низької посадки, Мейхер продемонструвала тату на попереку.

Українська дизайнерка показала татуювання на попереку
Українська дизайнерка показала татуювання на попереку

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.