Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової: балерина плутає її ім’я, а мачуха любить як рідну

Російська балерина Анастасія Волочкова в 29 років народила свою єдину дочку, яка втекла від неї до батька і живе з мачухою душа в душу. Дівчині вже 16 років.

Анастасія Волочкова в 2005 році стала матір’ю дівчинки Аріадни, яку народила від бізнесмена Ігоря Вдовіна. Вони були разом недовго і після появи дитини на світ пара розсталася. Раніше дівчинка жила з мамою-балериною, яка регулярно стає учасницею гучних скандалів, але тепер живе в сім’ї батька.

Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з'їхала до батька
Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з’їхала до батька

Роман між Волочковою і Вдовіним закрутився багато років назад. Коли Аріадні було 2 роки, її батьки влаштували велике торжество з нагоди свого весілля. Розкішне свято стало одним з найобговорюваніших світських заходів, але з’ясувалося, що це була тільки красива картинка з купою проблем насправді.

Після весілля Анастасія та Ігор розійшлися зі скандалом. Балерина зізналася, що церемонія була фальшивою і заявила, що колишній винний їй 3 мільйони доларів і майже не бачиться з дочкою. Екс-подружжя довго судилося і декілька років назад Аріадна несподівано переїхала жити до батька.

Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з'їхала до батька
Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з’їхала до батька

Дівчинка пояснила, що з дому батька їй простіше добиратися в школу, але Волочкова сприйняла цю ситуацію бурхливо. Вона впевнена, що Вдовін переманив Аріадну на свою сторону грошима і тепер користується нею як засобом маніпулювання. Анастасія вважає, що дочці погано живеться у батька, але це не підтверджується.

16-річна донька Волочкової добре вчиться, дружить з мачухою Оленою Ніколаєвою, відомою телеведучою. Мачуха і падчерка навіть виходять разом на світські заходи.

Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з'їхала до батька
Як виглядає 16-річна дочка Анастасії Волочкової, яка з’їхала до батька

Все говорить про те, що спадкоємиці балерини подобається жити з татом, враховуючи також, що на Волочкову постійно обрушується критика через її ставлення до дочки.

Коли Анастасія вітала дівчинку з 16-річчям в Інстаграм-блозі, виклала її фото з підписом “З днем народження мій ангел, Адріана”.

Волочкова переплутала ім’я дочки

Користувачі Мережі помітили плутанину в імені доньки та розкритикували зірку, яка поспішила все видалити.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.