Зіркові розлучення у 2022 році: Дорофєєва і Дантес, Тарас і Тіна Цимбалюки, Вова Остапчук і Христина Горняк

У 2022 році всі українці зазнали страждань і непереборних труднощів. Але у декого до цього додалися ще й особисті проблеми. Деякі зіркові пари на тлі воєнного часу влаштували скандальні розлучення, обмінюючись у мережі не дуже лестивими "компліментами".

Надя Дорофєєва і Дантес

Цю зіркову пару фанати ледь не на руках носили, весь час цікавлячись новинами й очікуючи на поповнення у родині. Тож для широкого загалу було справжнім шоком дізнатися у березні 2022 року, що сім’ї більше немає. Познайомилися Надя з Володею 2011 року, весілля зіграли у 2015-му.

Надя Дорофєєва з Дантесом вважалися міцною парою шоубізу

А розлучилися через друга сім’ї Мішу Кацуріна, який відбив Дорофєєву у Гудкова. Щоб помститися зрадникам, а, можливо, щоб разом пережити біль утрати, Вова і Даша Кацуріна зійшлися і теж стали парою.

Тарас і Тіна Цимбалюки

До весілля з візажисткою актор 3 роки зустрічався з дівчиною і перевіряв почуття на міцність. Та все одно сімейне життя не задалося, і молодята розбіглися вже за рік після того, як дали обітниці вірності.

Після весілля Тарас Цимбалюк прожив із Тіною всього рік

Тіні вдалося”Спіймати Кайдаша”, а от утримати біля себе – ні. Пара вбачає причину розлучення у війні. Нині Тарас весь час постить знімки з новою дівчиною, тож ситуація в країні не стала на заваді новому коханню.

Вова Остапчук і Христина Горняк

Усього 2 роки тривав цей зірковий шлюб. Парі довелося весь час відбиватися від нападок колишньої дружини Володі Олени Войченко і вимолювати в жінки прохання бачитися з дітьми. Та коли він урешті провів деякий час у Канаді з нащадками, це не сподобалося Христині.

Шлюб Володимира Остапчука з Христиною тривав 2 роки

Тож коли Остапчук повернувся в Україну його друга дружина гайнула у подорож до Європи. Прихильники шоумена була вражені новиною про розлучення і довго не хотіли вірити у це, адже закохані планували народжувати дітей і навіть започаткували будівництво сімейного гніздечка у передмісті Києва. Але цим планам не судилося збутися.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.