Як би вигдялали немолоді зірки, аби не пластика: Лариса Доліна, Надія Бабкіна, Софія Ротару, Алла Пугачова

Дивлячись на зірок похилого віку, які вже перетнули межу в 60-70 років, ми дивуємося: як їм удається мати такий гарний вигляд? Насправді співачки завдячують своїм моложавим обличчям виключно пластичним хірургам. А могли б бути справжніми бабусенціями.

Лариса Доліна

Зірка відзначила 67-річчя. Якщо порівняти світлини Доліної в юності і зараз, то можна відзначити, що виглядає вона навіть краще, ніж раніше. Спеціалісти певні, що обличчя Лариси – результат пластичного втручання укупі з косметологічними процедурами.

Так мала б виглядати Лариса Доліна відповідно до свого віку

Зірка пережила підтяжку обличчя і блефаропластику. Не обійшлося і без застосування філерів та інших процедур. А якби жінка не вдавалася до численних пластичних процедур, то виглядала б зовсім по-іншому.

Надія Бабкіна

72-річна співачка виглядає, неначе їй 35 років. Шкіра на обличчі ідеально гладенька, жодних морщинок не видно. Звісно, Бабкіна нікому не зізнається, що витратила купу грошей на пластику. Але неозброєним оком видно, що без блефаропластики, ліпосакції, змін форми носа й застосування вінірів не обійшлося.

Ось так мала б виглядати 73-річна Надія Бабкіна

Отже, секрет молодості зірки розкритий. Залишилося тільки прикинути, як би виглядала жінка, аби була звичайною російською пенсіонеркою з мінімальною пенсією. У такому вигляді Бабкіну навряд чи б покохав молодий обранець.

Софія Ротару

Софія Ротару завдячує своїм чудовим виглядом пластичним хірургам

Якщо взяти світлину Софії Михайлівни 42-річної давнини і постарити її за допомогою нейромереж, вийде, що 75-річна зірка мала б виглядати зовсім не так, як є насправді. Яким чином Ротару вдається зберігати моложавий вигляд, здається, нікому не треба пояснювати.

Алла Пугачова

Насправді Алла Пугачова мала б бути такою

Співачка могла б стати звичайною бабусею, і Максиму Галкіну було б неприємно лягати з нею в одне ліжко. Та якщо є гроші, можна і в 73 роки закосити під 40-річну дамочку. Ось як мала б виглядати зірка насправді в своєму поважному віці.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.