Куди поділася останнім часом Олена Корікова: свекрухи і колишні кохані псують життя “Бідній Насті”

Мільйони глядачів спостерігали за перипетіями життя головної героїні "Бідної Насті", милуючись привабними формами білявки. На жаль, краса не допомогла Олені Кориковій знайти жіноче щастя. Колишні ще й заважають їй просуватися у творчій кар'єрі.

Першим, хто втратив голову від 17-річної привабливої білявки, став Дмитро Рощин. Але сувора матуся Катерина Васильєва заборонила й думати про мисливицю за московською пропискою. Тож студентка змушена була дати сину Арсенію своє прізвище замість батькового. За іронією долі згодом Рощин став священником і батьком 8 дітей, але первістка так і не визнав.

Шлюб Олени Корікової з Дмитром Ліпскеровим протримався 11 місяців

Олена зробила висновки з попередніх стосунків і стала вимагати від Дмитра Ліпскерова розпису. Закоханий чоловік ладен був на все. Та обручка на пальці не захистила Корікову від нападок із боку свекрухи. За рік пара змушена була розлучитися. Хоча ще цілий рік зустрічалися тайкома від мами письменника.

Олена й сама давала відкоша прихильникам

За пів року, проведені поряд із Андрієм Малаховим, актриса була певна, що на цей раз усе буде гаразд. Та й телеведучий був готовий розпрощатися з холостяцьким життям. Навіть надумав подарувати коханій обручку й освідчитися в прямому ефірі. Але Олена не прийшла на захід.

Олена Корікова не схотіла бути разом із Андрієм Малаховим

Не сприйняла блондинку і мама Марата Сафіна. Жінці не подобалося, що невістка буде на 8 років старша за її сина. Тенісист не зважав на родичку й освідчився коханій. Вони зустрічалися півтора року, але так і не стали на весільний рушник, бо потенційна свекруха завадила.

Щастю з Сергієм Астаховим начебто нічого не заважало. Але й тут не склалося. Після чотирьох років співжиття Олена вирішила покинути чоловіка. Актор із горя навіть запив.

Олена Корікова з Сергієм Астаховим прожили разом 4 роки

Прихильники Корікової дивуються, чому вона так рідко з’являється на екранах. Олена й сама собі ставила це питання неодноразово, допоки випадково не дізналася відповідь. Один із журналістів розповів знаменитості, хто гальмує її кар’єрне просування. З’ясувалося, що колишній впливовий коханий так мститься за те, що Корікова його покинула. Воістину бідна Олена.

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.