Булітко з “Дизель Шоу” в балахоні та з “гніздом” на голові здивувала перевтіленням: з гидкого каченя в лебедя

Українська актриса показала дивовижне перевтілення – з гидкого каченя з розпатланим волоссям вона перетворилась у прекрасну дівчину. Як Вікторії Булітко таке вдалось?

Відома українська актриса, яка здобула популярність на сцені гумористичного проєкту “Дизель Шоу” полюбляє експерименти зі своїм волоссям. Іноді здається, що артистка змінює зачіски в будь-який момент – щойно їй спаде на думку ідея нового вигляду її шевелюри. Цього разу знаменитість вирушила до стиліста, який зробив справжню магію.

Булітко показала оновлену зачіску

На особистій сторінці зірки “Дизель Шоу” час від часу з’являються цікаві фотографії. Здебільшого Вікторія Булітко публікує кадри з репетицій або концертів проєкту, проте іноді шанувальники бачать і особисті фото знаменитості. Цього разу Вікторія Булітко показала, як виглядала “до” та “після” походу в салон.

У своєму блозі українська актриса та гумористка опублікувала відео, на перших секундах якого стоїть з розпатланим волоссям – на голові Вікторії Булітко буквально гніздо. Знаменитість виглядала розгублено, але стримати усмішки на обличчі не змогла. Актриса навмисно розпатлала волосся ще більше, аби результат на наступних кадрах вразив шанувальників ще більше.

Вікторія Булітко показала свою шевелюру до процедури в салоні
Вікторія Булітко показала свою шевелюру до процедури в салоні

На наступному опублікованому кадрі відома українська актриса позувала вже з оновленою зачіскою – пофарбованим волоссям та красивою укладкою. Зірка покрутила голову в різні боки, аби підписники змогли побачити, як змінився її загальний образ. Вікторія Булітко оновила колір свого волосся. На перших кадрах воно було тьмяним, а ось у результаті стало яскраво рудим.

Крім того, мастер Євген, як було зазначено на відео, зробив перехід від темно-русявого волосся Вікторії Булітко до яскравого рудого. Таким чином, коли шевелюра зірки відростатиме, це буде не так помітно. Варто зазначити, що актрисі важливо стежити за цим питанням, адже під світлом софітів та на камерах особливо видно всі нюанси зовнішності.

Актриса показала оновлену зачіску
Актриса показала оновлену зачіску

Нагадаємо, що раніше відома артистка показала, як правильно носити трендову шапку цього зимнього сезону з коротким волосся. Вікторія Булітко продемонструвала наочно, як комбінувати зачіску з модним головним убором.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.