Як виглядають троє дітей Каті Осадчої від різних чоловіків: старшому вже 19, а молодшому всього рік (Фото)

Катя Осадча – не лише відома українська телеведуча, а і багатодітна мама. Як виглядають та чим живуть діти телезірки, дивіться далі в матеріалі.

Катя Осадча являється матір’ю трьох синів. Різниця у віці між старшим і молодшим сином аж 18 років.

Ілля – 19 років

Катя Осадча з сином Іллею
Як виглядають троє дітей Каті Осадчої від різних чоловіків

Ілля – страший син Осадчої, який з’явився на світ, коли Каті було всього 19 років і вона лише мріяла про кар’єру на телебаченні. Тоді майбутня зірка була одружена з політиком Олегом Поліщуком, який старший за неї на 15 років. Якраз різниця у віці стала швидкого розлучення подружжя. Осадча зізнається, що тоді її чоловік хотів тихого, сімейного щастя, а її цікавила кар’єра та тусовки. Тож через 3 роки шлюб розпався.

Зараз старшому сину телеведучої 19 років. Хлопець зараз являється студентом другого курсу Університету Меріленду в США. Ілля обрав для себе професію в сфері IT, однак він має і творчі нахили, зокрема співає і грає на гітарі.

Екатерина Осадчая вместе со старшим сыном Ильей
Як виглядають троє дітей Каті Осадчої від різних чоловіків

Хлопець завжди уникав публічності і ніколи не світився в соціальних мережах, чи на світських тусовках, як син Каті Осадчої.

Варто відзначити, що Ілля – дуже вродливий хлопець і неймовірно схожий на свою зіркову матусю.

Іван – 5 років

Катя Осадча з Юрою Горбуновим та синами
Як виглядають троє дітей Каті Осадчої від різних чоловіків

Вдруге Катя Осадча наважилася стати мамою, коли закрутила роман з актором і шоуменом Юрієм Горбуновим. Цікаво, що їхній роман розпочався ще у 2015 році, коли Катя і Юра стали співведучими проекту “Голос. Діти”. Однак закохані приховували свої відносини більше року, аж поки у Осадчої не почав виднітися живіт. Тоді Горбунов і Осадча зізналися на публіку у своїх почуття і одружилися буквально за 2 дні до народження сина.

Зараз Івану 5 років. Осадча і Горбунов вкрай рідко показують фото сина в соціальних мережах, а до трьох років вони взагалі приховували його обличчя і показували знімки лише зі спини.

Данило – 1 рік

Як виглядають троє дітей Каті Осадчої від різних чоловіків

Катя Осадча і Юрій Горбунов мріяли стати батьками дівчинки, тож у 2021 році вони зважились на ще одну вагітність. Втім, у подружжя знову народився хлопчик. Маленький Данило з’явився на світ в серпні 2021 року.

Сыновья Юрия Горбунова и Екатерины Осадчей
Як виглядають троє дітей Каті Осадчої від різних чоловіків

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.