Світлана Лобода показала підрослу доньку-красуню: 11-річна Євангеліна скоро буде вище мами

Світлана Лобода показала, як зараз виглядає її старша донька Євангеліна від хореографа Андрія Царя. Дівчинка помітно підросла і скоро наздожене зростом маму.

Світлана Лобода являється не лише відомою співачкою, а й мамою двох доньок. При цьому артистка дуже оберігає і приховує своє особисте життя і, особливо, життя своїх дітей. Співачка досі не розсекретила ім’я батька своєї меншої доньки Тільди, а про старшу вкрай рідко розповідає в інтерв’ю. Лобода зізнається, що забороняє 11-річній Єві вести сторінки в соціальних мепрежах. Співачка не хоче, щоб її донька стикалася з публічністю в досить юному віці.

Втім, рідко, але інколи Лобода показує в своєму Інстаграм-блозі фото своїх дітей. Так, нещодавно артистка показала спільне фото з Євангеліною, яке зробила напередодні. Мама і донька позували в Ізраїлі, а саме в Єрусалимі. В підписі до фото, Світлана написала, що приїхала в місце сили, щоб попросити допомоги для нас, українців.

 Світлана Лобода показала підрослу доньку-красуню
Світлана Лобода показала підрослу доньку-красуню

На фото помітно, що 11-річна Євангеліна росте дуже красивою дівчинкою з модельними даними. Донька Лободи висока, струнка і довговолоса красуня.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода, яка з 2014 року жила і працювала в росії, виступила проти війни і виїхала з країни-терористки. Лобода за останні 9 місяців значно допомогла Україні фінансово. Співачка пожертвувала 2 мільйона гривень на відновлення пошкоджений будинків в Ірпені, 4 мільйони на відновлення зруйнового дитячого садку в Ірпені, а ще у березні Лобода передала місту Бориспіль автомобіль і кошти для бронижелетів для ТРО.

В недавньому інтерв’ю Лобода зізналася, що шкодує про те, що останні 8 років не цікавилася політикою і не розуміла всю масштабність російсько-українського конфлікту, який тривай останні 8 років.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.